Stižu rode: Katarina Grujić ostvariće se ponovo kao majka, Marko zanemeo od sreće

Showbizz

Drugo dete Katarine Grujić pevačica iščekuje

Pevačica Katarina Grujić uživa u potpuno novom životu otkako se udala za Marka Gobeljića i rodila ćerku Katju. Ona je odgovorna za dom i obaveze koje nosi mama, ali je i dalje posvećena svojoj karijeri. Tokom dana, ona se trudi da obavi sve obaveze iako ima pomoć oko deteta, i zahvaljujući dobroj organizaciji uspeva da se snađe. Katarina je zahvalna za pomoć supruga, roditelja i dadilje koje joj pomažu kada putuje ili ima gostovanja.

Ona je srećna što je u stanju da uspešno obavi sve obaveze i nada se da će nastaviti da uživa u ovom načinu života. Katarina Grujić, pored toga što je pevačica, ona je i mama, uspešno se snalazi u kuhinji i priprema nacionalne specijalitete sa uživanjem. Drugo dete Katarine Grujić pevačica željno iščekuje, ćerkicu je rodila u decembru 2021. godine, a vrlo brzo nakon porođaja vratila je liniju koju je imala pre trudnoće.

Grujićeva ističe da je savšrena linija rezultat pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti. Ona i njen suprug Marko žele da prošire porodicu, a Katarina se raduje ideji da joj ćerka ima sestru i brata. Ona ističe da su za uspešno postizanje rezultata i izgleda neophodni rad i trud. Katarina i Marko se trude da daju najbolje svojoj ćerki, a nadaju se da će uskoro postati i roditelji još dvoje dece.

Ekskluziv