Djevojčica je rođena bez glasa, a roditelji su morali donijeti teške odluke

Zanimljivosti

Šestomjesečna djevojčica je rođena s rijetkim poremećajem zbog kojeg je ostala bez glasa, a očajni roditelji su morali donijeti teške odluke kako bi brinuli o njoj.

Billie Mortimer, rođenoj u lipnju 2022., liječnici su dijagnosticirali CHAOS (sindrom kongenitalne visoke opstrukcije dišnih putova) što je rijetko stanje koje utječe na dišne putove ostavljajući Billie bez glasa.

Billiene su glasnice bile spojene pa su liječnici morali izvesti operaciju kako bi joj omogućili alternativni dišni put prije nego što je vraćena kući gdje sada jedan od roditelja ostaje budan cijelo vrijeme kako bi pazio na nju.

Roditelji Eliza i Ben Mortimer morali su donijeti teške odluke nakon što su saznali za rijetko stanje svoje kćeri.

Napustili su svoje poslove kako bi postali pružatelji skrbi s punim radnim vremenom jer je njoj bilo potrebno više njege, za razliku od drugih beba.

Beba Billie će vjerojatno trebati još operacija, a njezin glas bio bi bio poremećen čak i kad bi kasnije u životu mogla govoriti.

“Ona zaslužuje sve i samo bih volio da je njezina situacija drugačija, ali drago mi je da dobiva pomoć koja joj je potrebna. Čak i ako moramo sve promijeniti da bi ona to dobila”, kaže Billiena mama.

Takvu ljubav roditelji gaje prema svojoj djeci. Sama količina žrtve i ljubavi za njihovo dijete je neizmjerna.

Neka Bog blagoslovi ovaj par dok se seli u Oregon gdje bi im drugi članovi porodice mogli pomoći u brizi o Billie, te molimo Boga za potpuno izlječenje djevojčice.

saharica247