Nada Obrić odlučila da se oprosti: “Meni je jako žao ali ja se ne mogu više boriti.” Došlo je vrijeme da se povučem i odem jer je bolest jača od mene.” (FOTO)

Region

Ona je naša legendarna pjevačica koja je na estradi jako dugo i svi koji su stariji jako dobro je znaju kako nju tako i njene pjesme. Njeno ime je Nada Obrić. Ona je pjevačica koja je dosta poznatija među starijom publikom ali i njene pjesme su pune energije i posebne,

Ali ona dugo već nije na sceni jer se sad bori sa jako teškom bolesti i bori se protiv toga. Nažalost njena bolest je takva da joj se do sada vratila 4 puta a ona je svaki put kao lavica borila i izlazila iz toga svega kao veliki pobjednik. Tako je sada rekla da se toliko umorila i da joj je dosta svega jer ne može više jer ne odstaje bolest i svaki put je iznova i iznova napada.

Kada su njeni fanovi čuli ovu izjavu nisu mogli da vjeruju te su odlučili da joj daju maksimalnu podrušku jer jednostavno nije to ona zaslužila. Ona treba da bude među nama jaka i da se bori i ne odustaje.

infopedija.com