Jezivi detalji ubilačkog čina u Grockoj: Pre nego što se sa ćerkom namerno zakucao u banderu Vladan obeležio grobna mesta za njih dvoje!

Uncategorized

Vladan M. je i sebe i ćerku hteo da ubije da bi se osvetio supruzi koja ga je u januaru ostavila

Strašna tragedija dogodila se u ponedeljak kada se Vladan M., po svemu sudeći namerno, kolima u kojima je bio sa 18-godišnjom ćerkom Ninom zakucao u banderu u centru gročanskog naselja Dražanj. Prethodno je nožem pripretio njenoj drugarici i izbacio je iz auta, kaže deda devojčice za 24sedam. Prema njegovim rečima, Vladan M. je na groblju pre toga obeležio grobna mesta za njih dvoje.

M. M. je supruga ostavila u januaru ove godine, a on je u domaćinstvu ostao da živi sa ćerkom Ninom, učenicom srednje škole u Grockoj, i nepokretnom majkom.

U njihovoj kući danas nema nikoga, meštani kažu da je Vladanovu majku odveo Centar za socijalni rad.

– Dete je uništeno – pričaju potreseni meštani, i dodaju da je devojčica sada malo došla sebi.

Roditelji Vladanove žene takođe su iz Dražnja, a njen otac M. R. ispričao je za 24 sedam kakvu je agoniju njegova ćerka proživljavala sa nastradalim Vladanom.

– Napustila ga je jer nije mogla da trpi maltretiranje, mogu i njihove komšije da posvedoče da je bio sačuvaj me bože. Ja to nisam znao, ona je sve od nas krila, ćutala je i trpela. Bio je slučaj kada su jednom sekli drva na cirkular, moja ćerka ga je slučajno zakačila i rekla mu: “Vlado, izvini”, a on ju je tada udario – kaže M. R., i dodaje da je Vladan tukao i svoju majku.

Naš sagovornik dodaje da je njegova ćerka imala ciste na jetri, zbog kojih je išla na operaciju koju je on platio, kao i na kontrole. Međutim, kako dodaje, Vladan joj nije dao da ode na drugu operaciju kada je trebalo.

– Jednom prilikom, dok su im bili radnici i dok je brala jagode, rekla mi je da dođem da im donesem malo vode. Ja dolazim, a Vladan sedi u kući i gleda televizor.

Za saobraćajnu nesreću javio mu je jedan meštanin, a kada je došao na lice mesta video je Vladana pokrivenog čaršavom, dok je Ninu Hitna pomoć već odvezla.

Ninin deda dodaje za naš portal da je pre nesreće sa njim i njegovom ćerkom bila njena drugarica.

– Ušli su sve troje u kola, a onda je Vladan izvadio nož koji je poneo sa sobom i rekao ćerkinoj drugarici da izađe napolje, nakon čega se zakucao u banderu. Nijednog trenutka se usput nije predomislio…. Kažu da je Ninu spaslo to što je podigla noge – otkriva stravične detalje deda povređene unuke.

Po svemu sudeći, Vladan je sve isplanirao, jer je, kako tvrdi M. R., na lokalnom groblju navodno obeležio grobna mesta za sebe i ćerku.

– To je monstrum. Pošao je s namerom da ubije i nju i sebe.

Povređena devojka je sada svesna i majka je išla da je poseti.

– Imala je hematom na glavi – to je sanitano, krvarenje na plućima, i to je sanirano, ima šipke na karlici i povredu noge – kaže on.

Vladan će, prema rečima meštana, sutra biti sahranjen na lokalnom groblju.

24sedam.rs