Djevojčica je rođena s neobičnim madežom, no njezina majka svima želi pokazati koliko je prekrasna

Region

Mala Winry rođena je s neobičnim madežom, no njezina majka svima želi pokazati koliko je njezina kći prekrasna.

Nicole Lucas Hall draga je mama dvoje djece, sina Ashera i kćeri Winry. Kao svaka normalna majka, ona je ratnica. Nicole vodi prilično običan život, ali ima misiju: proslaviti jedinstvenu ljepotu svoje kćeri. Njezina 13-mjesečna Winry rođena je s rijetkim madežem, koji joj prekriva četvrtinu lica.

Bright Side je uvijek prvi u redu za dijeljenje ovakvih inspirativnih priča. Zato vas pozivamo u avanturu, dok gledamo kroz oči majke koja koristi društvene mreže, kako bi proširila vijest o iskustvu svoje kćeri i povezala se s drugim roditeljima, koji su u sličnim situacijama, prenosi Brightside.

Isprva, roditelji male Winry bili su zabrinuti
Nakon što se prisjetila trenutka kada su prvi put vidjeli svoju kćer, Nicole je rekla da su njihove početne misli bile zbunjenost i zabrinutost za njezinu sigurnost, budući da ni ona ni njezin muž nisu vidjeli takav madež. Pretpostavljali su da je riječ o nečem opasnom, no liječnici su brzo otklonili njihove strahove. Winry je rođena s rijetkim kongenitalnim melanocitnim madežom ili CMN. Procjenjuje se da se s takvom vrstom madeži rađa jedno na oko 50 tisuća novorođenčadi. Uvjerili su ih da je madež najvjerojatnije samo estetske prirode i da bi svi zdravstveni rizici bili jednaki kao i kod ostalih madeža.

Nicole je za Bright Side otkrila da su se nakon ogromnog uzdaha olakšanja konačno mogli opustiti i da su još više cijenili rođenje svoje Winry. Primarni cilj nje i njezinog supruga danas, mjesecima nakon rođenja Winry, je održati svoju kćer zdravom i samopouzdanom.

Kritike i neugodni pogledi su svakodnevica
Nažalost, nije nedostajalo neprijateljskih komentara i kritika, otkako je Nicole počela dijeliti priču svoje kćeri. Čak i u svakodnevnom životu neki ljudi nepristojno zure u malu Winry. Međutim, Nicole je bila prilično smirena po pitanju takvih situacija. Obavijestila nas je da su oboje nastojali većinu svojih odgovora na društvenim mrežama učiniti informativne prirode, s obzirom na to da su gotovo svi negativni komentari, koje su dobili, jednostavno nastali zbog neznanja. Onima koji su grubi i puni mržnje, Nicole i njezin suprug odgovaraju humorom. Osim toga, bili su gotovo potpuno preplavljeni suosjećanjem onih koji su saznali za Winry.

Njezin brat je njezin zaštitnik
Svaka mala sestra želi imati starijeg brata, koji je će štititi. U slučaju Winry, Asher je pravi zaštitnik i brat kakav treba biti. Prema Nicole, on je čudesno nesvjestan da postoji nešto “drugačije” u vezi s njom. On zna da ona ima madež na licu, ali to za njega nije ništa drugačije od drugačije boje očiju. Asher je, kao i svako drugo dijete njegove dobi, ponekad ljubomoran zbog toga što mora dijeliti svoje vrijeme s mamom, ali osim toga, Nicole je sigurna da će izrasti u najboljeg prijatelja i zaštitnika Winry.

Odgajaju Winry kako bi bila samopouzdana djevojčica i žena
Svaki dan Nicole i njezin suprug čine sve što mogu kako bi zaštitili i odgajali Winry i njezina brata na način da oboje budu samopouzdani i sigurni u sebe. Koliko god im je važno neprestano provjeravati stanje Winry, također su zabrinuti kako bi je drugi mogli doživjeti ili hoće li je osuđivati. Nicole nam je rekla da je obrazovanje Winry o vrlinama kao što je ljubaznost, jedan od njihovih glavnih prioriteta u životu. Odgajaju je da postane ratnica, ulijevajući u nju samopouzdanje, podsjećajući je na njezinu ljepotu, u nadi da će Winry kada odraste biti jednako vesela kao što je sada.

Nicole jedno zna sigurno: oni će uvijek čuvati i usmjeravati svoju kćer prema ljudima, koji će se odnositi prema njoj s ljubaznošću i poštovanjem. Winry će uvijek pronaći utočište i sigurno mjesto u okrilju svoje obitelji; to je ono što je najvažnije.

Misija na društvenim medijima
Nicole je predana korištenju društvenih medija za podizanje svijesti o CMN-u; njezin glavni cilj je educirati javnost o Winrynom stanju, a istovremeno potaknuti roditelje na to da trebaju naučiti svoju djecu na poštovanju različitosti u vezi samih sebe.

Winry je bila prva osoba u obitelji koja je imala ovaj madež, kao što je Nicole spomenula za Bright Side i unatoč njegovoj rijetkosti, previše je obitelji koje se mogu povezati s Winrynom pričom i imati koristi od nje.

Kao roditelji, pokušat će sve kako bi životni put njihove kćeri prošao glatko. Nicole je svoj posao postavila normalizirati i nastavlja obavještavati druge o madežima. Ona i njezin suprug zamišljaju vrijeme kada će Winry morati otići nekamo, upoznati nekog novog i suočiti se s desecima pitanja o svom izgledu; žele da stvari za nju i za drugu djecu poput Winry budu što je moguće normalne.

Podržavate li nastojanje Nicole i njezinog supruga u vezi podizanje svijesti o Winry i drugima, koji imaju slično rijetke madeže?

saharica247.site