Devojčica (4) ima uznapredovali rak bubrega koji se proširio na pluća

Zanimljivosti

4-godišnjoj Imi Schneider dijagnosticiran je uznapredovali rak bubrega u rujnu nakon što je na njezinom bubregu pronađen tumor veličine grejpa. Potvrđeno je da se rak proširio i na pluća.

„Naš se svijet zaustavio na trenutak“, na stranici za donacije napisala je rođakinja Parisa Faramarzi koja trenutno pruža podršku Iminim roditeljima, Bretu i Sorayi. Parisa je otvorila navedenu stranicu kako bi olakšala obitelji financijske brige tijekom tog teškog razdoblja.

Smanjenje financijskog pritiska na Iminu obitelj će im dati mogućnost da se usredotoče na svoju kćer i da joj daju svu potrebnu ljubav te da se ne moraju brinuti i za financiranje tretmana za našu predivnu i energičnu djevojčicu“, objasnila je Parisa, „Osim donacija molimo i za sve dobre misli i molitve dok se nastavljamo boriti uz nju“.

Prvo se pojavila krv u urinu

Imi je počela imati probleme u kolovozu. Prvo se pojavila krv u urinu. Roditelji su ju odveli liječniku koji ju je poslao na ultrazvuk, objasnila je Parisa. 18.9 liječnici su joj dijagnosticirali tumor na bubregu te je prebačena u bolnicu u Missouriju gdje joj je otklonjen tumor i lijevi bubreg.

Unutar 25 tjedana prošla je kroz 3 različite vrste kemoterapije.

Imi je borac“, napisala je Parisa na stranici za donacije, „Neprestano govori kako je ponosna na sebe te mi ne možemo biti više ponosni na nju. Bila je snažna i pozitivna kroz sve ove promjene. Ona svaku novu promjenu hrabro podnosi te nam svima dalje ljubav“.

Mora na zračenje i dodatne kemoterapije

Ponovno je testirana 3.11., ali nije sve prošlo po planu. Parisa je rekla: „Iako ostatci tumora nisu narasli, nisu se ni ponašali kako su trebali. Liječnici su odlučili njezinom tretmanu dodati zračenje, nove kemoterapijske lijekove i dodatnih 7 tjedana kemoterapije. Tijekom tog vremena Imi mora biti u bolnici, a s njom i njezini roditelji“.

Dok je Imi na liječenju, Parisa vjeruje da će ova hrabra djevojčica pobijediti rak.

Zahvaljujući napretku moderne medicine, većina ove djece se potpuno oporavi te žive normalnim životima“, objasnila je, „No, bez obzira na mogućnost uspjeha, jako je zastrašujuće saznati da je vaše dijete dijagnosticirano s ovom bolesti te mora proći operaciju, radijaciju i kemoterapiju. Ujedno je uznemirujuće i zastrašujuće biti u velikoj financijskoj neizvjesnosti o kojoj ovisi liječenje vašeg djeteta“.

Za sada je skupljeno preko 30 000 dolara.

Parisa je objasnila: „Bret i Soraya imaju životne troškove, medicinske troškove te ne mogu raditi dok je Imi na liječenju tako da su teška vremena za njih još teža. Svaka donacija pomaže. Znam da su neopisivo zahvalni za svaku donaciju i za svaku molitvu“.

dijasporainfo.net