SLUŽI JUGO I ZA NEŠTO DRUGO / Zavezala Je Psića Za Tuđi Automobil I Odšetala U Trgovinu, Vozač Čekao Više Od 20 Minuta Da Se Pojavi

Region

SLUŽI JUGO I ZA NEŠTO DRUGO / Zavezala je psića za tuđi automobil i odšetala u trgovinu, vozač čekao više od 20 minuta da se pojavi

Vozač nepropisno parkiranog Yuga 45 morao je čekati vlasnicu jednog psića više od 20 minuta da se pojavi i napokon odveže svog ljubimca. Tako je barem ustvrdio jedan korisnik Reddita u subotu na toj društvenoj mreži, pa dodao da je dama iz Valjeva sve to vrijeme provela u nekoj od trgovina.

Bizaran prizor brzo je postao viralan, a u komentarima se javio i jedan korisnik kojem se praktički dogodila identična stvar.

“Jednom je neka gospođa zavezala svog psa za zadnji branik kamiona kojim sam vršio dostavu. Krenuo sam dalje i nakon 200 metara, kada sam stigao do sljedećeg odredišta, shvatio da se jadan psić sav uspuhao.

Nakon pet minuta je stigla i gospođa, pa mi zaprijetila da će nazvati policiju uz optužbu da sam joj pokušao ubiti psa. Zatim je došao komunalac i krepao od smijeha”, napisao je.

“Ne znaš što je ovdje gore. Nepropisno parkiran ‘jugić’ ili djevojka koja veže živo biće za nečiji auto. Pa vlasnik je mogao otići kada god je htio. Obje strane su krive”, nadovezao se na to drugi redditor.

net.hr