Voditeljica se onesvijetila usred emisije, odmah je prebačena u bolnicu

Svijet

Schwartz je kasnije javila da je u redu i da nema razloga za brigu. “Bit ću OK, hvala svima na porukama i pozivima”, napisala je na Facebooku

Voditeljice CBS-ovih vijesti na Los Angeles KCAL-u ostale su u šoku nakon što se njihova kolegica koja čita vremensku prognozu onesvijestila usred emisije uživo.

Čitale su jutarnje vijesti, a kada je došao red na čitanje prognoze i kamera je prebacila fokus na Alissu Carlson Schwartz, ona se odjednom naslonila na sto te se onesvijestila i pala na pod.

Nisu znale šta uraditi. “Oh”, zaustila je Rachel Kim, a njezina kolegica Nichelle Medina rekla je da će “morati napraviti kraću pauzu”. Alissa je, brzom reakcijom, prebačena u bolnicu i tamo se dobro oporavlja.

Schwartz je kasnije javila da je u redu i da nema razloga za brigu. “Bit ću OK, hvala svima na porukama i pozivima”, napisala je na Facebooku.

Inače, Schwartz je ranije imala sličan problem, ali na drugoj televiziji. Još 2014. godine pozlilo joj je tokom emisije, a kasnije je otkriveno kako ima problema sa srčanim zaliscima.

fokus.ba