Marco Cuccurin posvetio nastup pokojnoj mami i rasplakao se: ‘Naučila me što je to ljubav’

Region

Marco je ples posvetio pokojnoj mami, kojoj često posvećuje objave na društvenim mrežama. Nakon plesa je počeo pričati o majci te pustio suzu

Tema emisije bila je ljubav, a najveću ljubav u životu nam pružaju naše majke. Ovaj nastup je posvećen svim majkama, a posebno mojoj Sanji – ženi koja mi je pokazala kako voljeti i što je ljubav. Hvala svim majkama što su nam ukazale kako voljeti, napisao je influencer Marco Cuccurin na Instagramu u nedjelju, nakon plesa lyrical s mentoricom Paulom Tonković u ‘Plesu sa zvijezdama’.

Ples je posvetio noni i pokojnoj mami.

Nona mi je druga mama, kad nitko nije bio tu, ona je bila – ispričao je influencer.

– On je oduvijek htio plesati. Ja sam to uvijek podržavala, i mama njegova, dok je bila s nama – rekla je u najavi Marcova nona.

Za svoju su lyrical točku odabrali pjesmu ‘Gdje Dunav ljubi nebo’.

Kad god čujem Josipu kažem da mi se javila mama – rekao je Marco u najavi, a kada je pričao o majci, rasplakao se.

Marco na društvenim mrežama često posvećuje objave pokojnoj majci, a prošle godine se rasplakao kad je govorio o njoj u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’. U emisiji voditeljica Iva Šulentić spomenula je njegovu pokojnu majku, a suze i emocije mladić nije mogao suzdržati.

– Znam da si ovaj prvi nastup u Zvijezde pjevaju posvetio svojoj majci, koja ti je bila velika podrška i danas si to što jesi zbog nje. Nažalost, majka ti je preminula – rekla je Šulentić.

– Nju bih sigurno sad nazvao i rekao da sam u ovoj emisiji i gledala bi ovo. Zaista je uvijek htjela da se bavim glazbom i siguran sam da ću sudjelovanjem u ovom showu dokazati da to mogu. Mama me možda ne gleda ovako, ali gleda negdje drugdje – rekao je Marco, a zatim se rasplakao.

Sanja Cuccurin, majka Marca Cuccurina preminula je 2021. godine u 53. godini. Od tada, Marco često objavljuje fotografije i tekstove upravo njoj.

– Godinu dana je prošlo. Godinu dana da te ne zovem mama nego anđeo. Nedostaješ mi i nedostajat ćeš zauvijek. I da, zaista samo ostaje nada da vrijeme liječi sve rane – napisao je Marco ispod videa na kojoj prikazuje majku s kojom se puno smijao, ali i sebe dok plače i tuguje za njom.

24sata