MAJKA DVOJE DJECE Iznenada preminula influencerica (30): Znali smo da trpi bolove, ali njena smrt nas je šokirala

Svijet

Smrt ove influencerice šokirala je njenu obitelj, prijatelje i pratitelje jer nitko nije znao da je njeno stanje toliko loše. Jehane Thomas bila je majka dvojice sinova te je na toj društvenoj mreži objavljivala sadržaj najviše vezan za njen svakodnevni život, na primjer – odlazak u trgovinu i pripremu ručka za sinove.

Zvijezda društvene mreže TikTok, Jehane Thomas preminula je iznenada u 31. godini. Thomas se nekoliko mjeseci borila s neizdrživim migrenama. Na društvenoj mreži na kojoj ju je pratilo oko 67.000 korisnika, žalila se kako ima upalu očnog živca koji do mozga prenosi informaciju, a to joj je uzrokovalo užasne bolove.

Smrt ove influencerice šokirala je njenu obitelj, prijatelje i pratitelje jer nitko nije znao da je njeno stanje toliko loše.
Jehane bila je majka dvojice sinova te je na toj društvenoj mreži objavljivala sadržaj najviše vezan za njen svakodnevni život, na primjer – odlazak u trgovinu i pripremu ručka za sinove.

Zbog upale očnog živca u posljednje vrijeme često je bila po zdravstvenim ustanovama, a u jednoj od posljednjih objava rekla je kako je provela šest dana u bolnici, no da još uvijek ima užasne migrene i da počinje novu borbu te da je kontaktirala neurologe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jehane Thomas (@jehane_x)

– Možda jesam doma, ali još uvijek imam migrene i ništa mi ne pomaže, čak ni nakon posjeta bolnici u kojoj sam bila cijeli tjedan. Radije ću biti doma i sama se liječit kako bih bila sa sinovima, a ne sama u bolničkom krevetu. Možda nisam bolje, ali ne predajem se – napisala je prije samo nekoliko dana.
Jehane je bila i na operaciji, no ni to joj nije pomoglo. Neposredno prije snimila se u bolničkom krevetu.

– Ne mogu podići glavu bez da mi pozli, a kamoli hodati. Posvuda me moraju gurati na kolicima. Toliko je strašna ova bol – kazala je.
Njen suprug Liam ostao je samohrani otac dvojice malenih sinova, Isaaca (3) i Elijaha(1), pa su prijatelji pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi mu pomogli. Do sada je prikupljeno oko 10.000 funti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jehane Thomas (@jehane_x)

Bila je majka dvoje djece, tridesetogodišnjakinja koja nas je iznenada napustila 17. ožujka. Iako smo znali za njene zdravstvene probleme i neizdržive bolove, vijest o smrti nas je dočekala nespremne i svima su nam srca slomljena. Njezina djeca ostala su bez svoje majke. Jehane, obećala sam ti da ću učiniti sve što mogu za njih i svoje obećanje namjeravam ispuniti. Volim te – stoji u objavi.

vecernji.hr