Let 3 je potvrdio da će nastupiti na partyju Eurosonga, no prema anketi ipak ne ide u finale?

Svijet

Ovim rezultatima ankete svi se čude, čak i neki inozemni obožavatelji Eurosonga, koji u komentarima tvrde da će Let 3 sigurno nastupiti u finalu spektakla

Grupa ‘Let 3’ nastupa na London Eurovision Party 2023., koji će se održati 16. travnja. Eurosong se bliži, a sve više država odabralo je svojeg predstavnika za veliko natjecanje. Ovih dana je na stranici Wiwibloggs.com osvanula anketa o najboljim pjesmama koje su dosad izašle, međutim, mnogi su primijetili da nešto čudno događa.

Prema anketi koja je objavljena nedavno, Let 3 ne prolazi u veliko finale.

Skoro 22.000 pratitelja misle kako će iz prvog polufinala, u kojem nastupaju i naši predstavnici, u finale ići Finska, Švedska, Norveška, Češka, Srbija, Izrael, Portugal, Latvija, Nizozemska i Moldavija.

Predstavnici Hrvatske, riječki Let 3, ranije su bili među prvih 5, a otkako je objavljeno da se za naše predstavnike može glasovati, skočili su na tablici na prvo mjesto. Sada se stanje promijenilo.

U finale ne ulaze Švicarska, Hrvatska, Malta, Irska i Azarbajdžan. Ovim rezultatima ankete svi se čude, čak i neki inozemni obožavatelji Eurosonga, koji u komentarima tvrde da će Let 3 sigurno nastupiti u finalu spektakla

24sata