RODILA GA SA 17, MUŽ JOJ POGINUO A ONA SA DETETOM ZAVRŠILA NA ULICI: Ovo Je Stojin Sin I Njihova BOLNA Životna Priča

Region

RODILA GA SA 17, MUŽ JOJ POGINUO A ONA SA DETETOM ZAVRŠILA NA ULICI: Ovo Je Stojin Sin I Njihova BOLNA Životna Priča

Pevačica Stojanka Novaković Stoja imala je veoma težak život, a njenog sina Milana, kojeg je rodila sa samo 17 godina, gotovo niko nije video u javnosti. Folk pevačica Stoja Novaković se sa samo 16 godina udala u selu Perlez, dobila je sina a onda je sa bebom u naručju završila na ulici nakon što je njen prvi muž tragično nastradao.

Naime, on je samo 3 godine od njihovog venčanja poginuo, pa je pevačica sa samo 19 godina ostala da se bori sama sa detetom.

“Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17 godina i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako”, ispričala je Stoja svojevremeno.

Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok pevačica u Srbiji nije izgradila ime i dovela ga nazad. Stojin sin završio srednju medicinsku školu, od pevačice nikada nije tražio novac, a život joj je učinio savršenim sa dvoje unučadi koji su danas Stojin ceo svet.

Milan je zaposlen u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević” već godinama. Stoja inače, nije htela da priča o sinu za medije, ali je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekla da je vrlo ponosna na njega.

-Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti – rekla je pevačica svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mickoni (@mickonimic)

(Kurir.rs/Telegraf)