Ovo je Irena koja je nastradala na Kopaoniku u jezivoj nesreći: Volela putovanja i avanture i nije znala za strah (FOTO)

Region

Irena je na mrežama delila svoje uspomene sa brojnih putovanja a po fotografijama je lako zaključiti da je bila avanturističkog duha

Dragan V. (39) iz Aleksandrovca i Irena R. (35) iz Novog Sada nastradali su tokom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili prevrnule u uvali.

Na društvenim mrežama tragično nastradale Novosađanke Irene R. vidi se da je bila puna života, da je bila zaljubljena u avanture i putovanja.

Irena je na mrežama delila svoje uspomene sa brojnih putovanja a po fotografijama je lako zaključiti da je bila avanturističkog duha i da nije znala za strah, studirala je Pravni fakultet.

Dve devojke su, po zatvaranju kafića na Karaman Grebenu, pitale da li može neko da ih poveze, a dvojica mladića im ponudila prevoz motornim sankama.

Jedan od njih bio je i stradali Dragan.

Irena i on su bili na jednim sankama, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće.

Muškarac, za koga se veruje da je bio vlasnik servisa za popravku motornih sanki, i devojka iz Novog Sada doživeli su nesreću, posle koje su davali znake života, pokušana je reanimacija, ali nažalost, bez uspeha.

– Spasioci su bili van radnog vremena i van radnog vremena staza, slučajno su se našli na licu mesta. Zatekli su ih bez znakova života. Odmah su počeli reanimaciju i zvali kolege koje su u smeni. Kada su oni stigli prevezli su dvoje pronađenih mladih lica sankama i tabačem uz podršku Skijališta Srbije u trauma centar, ali nije im bilo spasa – rečeno je ranije agenciji Rina.

24sedam.rs