‘Inteligentan muškarac je sve što želim pronaći, ali zbog svog dobrog izgleda ne uspijevam’

Svijet

Osjećam se uzbuđeno kada upoznam nekoga tko dominira temom i zna kako razgovarati o teškim temama, kaže Denise koja se svakodnevno nosi s osudama

Denise Rocha nedavno je priznala da je sapioseksualka, što znači da je općenito privlače inteligentni pojedinci. Unatoč tome, misli da je mnogi osuđuju jer predobro izgleda.

Denise koju privlače samo inteligentni muškarci kaže da previše dobro izgleda da bi ih našla. Objasnila je kako pati od predrasuda zbog svog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Rocha (@deniserocha.oficial)

Plavokosa ljepotica se na društvenim mrežama svakodnevno nosi s osudama, a često dobiva komentare o svojoj seksualnoj orijentaciji.

– Jedna stvar nema veze s drugom, jer su me oduvijek privlačili pametnjakovići. Osjećam se uzbuđeno kada upoznam nekoga tko dominira temom i zna kako razgovarati o teškim temama – rekla je

Denise radi kao odvjetnica i poslovna žena kada ne objavljuje raskošne fotografije na društvenim mrežama.

Na pitanje s kim bi radije imala ozbiljnu aferu – s nekim sa savršenim tijelom ili s nekim s visokim kvocijentom inteligencije – rekla je da bi sigurno izabrala drugu opciju.

Unatoč osudama o svom životnom stilu, kaže da točno zna što voli kada je partner u pitanju.

– Manjak kulture i manjak inteligencije me ne privlače i to je činjenica – pojasnila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Rocha (@deniserocha.oficial)

Brazilka je nedavno stekla slavu zahvaljujući i seksi snimanju za poznati časopis.

Otkako je pozirala za izazovne fotografije, Denise je bila preplavljena nekim ozbiljno upitnim zahtjevima ‘bezobraznih’ obožavatelja, prenosi Daily Star.

24sata