“PORŠE ĆE DA SLUPA A ROLEKS DA IZGUBI NA KOCKI!” Za 18. rođendan dobio skupocene poklone od mame i tate! NASTAO HAOS (VIDEO)

Region

Društvenim mrežama se širi snimak sa proslave 18. rođendana jednog mladića iz Srbije koji živi u inostranstvu.

Na snimku, koji ima više od 800.000 pregleda na TikToku, vidi se kako slavljenik plače nakon što mu je otac poklonio Roleks.

Nakon toga, čuje se voditelj, koji je na mikrofon prepričavao šta je ko kupio od poklona, kako poziva mladića da izađe i vidi svoj novi automobil. Njegova majka je odlučila da mu pokloni “porše bokster” za rođendan.

“Bokster. Jedan aplauz za tatu, ajmo napolje da ga vidimo, ajmo i za slavljenika. Ajmo da ga vidimo napolje, ajde da vidimo kakav je auto!”, čuo se glas voditelja.

Za sada nije poznato gde se slavlje odvijalo, kao ni kada je snimak nastao.

Ponosni otac koji se smejao sve vreme uručivanja poklona, brisao je sinu suze koji je u neverici krenuo da ide van lokala, ka parkingu gde se nalazio automobil.

Video je izazvao mnogo komentara ispod objave: “Plače jer zna da će vrlo brzo slupati Poršea i izgubiti Roleks na kocki”, “Veoma mi je ružno što se ovo prikazuje. Mnogi ljudi nemaju osnovne stvari u životu”, “Ja za 18. rođendan nisam dobio ništa”, “Nikad sinu za 18. ne bih poklonio tako skup i brz auto. Ni sinu ni ćerki“, “Nije za pohvalu”, “Meni tata kupio tortu za 18. rođendan”, “Tata mora pošteno da radi”, samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Mondo)