Prestala sam da budem nečije dete“, Ani Bekuti preminula majka, pevačica se oglasila nakon 40 dana bola i tuge i posvetila joj reči koje kidaju dušu: „Kada umre majka, umre čitav svet“ (VIDEO)

Region

Pevačica Ana Bekuta jutros se oglasila na svom Instagramu sa tužnim vestima kako je pre 40 dana ovaj svet napustila njena majka Milica.

Sama i uz podršku svojih najbližih, pevačica je želela da svoju tugu zadrži za sebe daleko od očiju javnosti i suvišne zaniteželje medija, a sada je odlučila da otvori dušu i javno posveti majci emotivne reči koje kidaju dušu.

– Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko– napisala je Bekuta u okviru videa sa slavlja njenog rođendana uz pesmu „Balada o majci“.

Brojne kolege uputile su joj saučešće uz brojne reči podrške i ljubavi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

nova.rs