Porodila se kod kuće i prošla pakao: Voditeljku Danijelu Pantić neobična odluka skupo je koštala

Showbizz

Sin Danijele Pantić rođen je u kadi

Danijela Pantić godinama je bila jedno od omiljenih televizijskih lica, pa je javnost ostala zatečena kada je odlučila da se povuče sa malih ekrana. U tom periodu lepa voditeljka ostala je u drugom stanju i odlučila da se porodi kod kuće, u kadi. Međutim, ta odluka donela joj je niz problema.

Danijela dugo nije mogla da upiše sina Ignjata u matičnu knjigu rođenih zato što je odlučila da porodiljsku salu zameni svojim kupatilom. S obzirom na to da dete nije rođeno u bolnici, nije postojala dokumentacija, a bez papira nema ni prijave. Matičari prave izuzetak samo ako je dete rođeno spontano ili ako nije bilo vremena da se stigne do bolnice. Ovo nije izolovan slučaj jer je mnogo majki koje su se porodile kod kuće pričalo o birokratskom paklu kroz koji je prošla i poznata voditeljka.

Danijela se udala za Nenada Conića 2013. godine, a kad su počeli da se zabavljaju, smetalo joj je što je mlađi od nje šest godina.

− Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja sa mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati – rekla je svojevremeno Danijela za Gloriju.

hellomagazin.rs