JK SE POHVALILA POKLONIMA OD FANOVA! Pevačica Najavila VELIKI Povratak: Ono Što Vam Spremam, Prevazilazi Vaša NAJLUĐA Očekivanja

Showbizz

JK SE POHVALILA POKLONIMA OD FANOVA! Pevačica najavila VELIKI povratak: Ono što vam spremam, prevazilazi vaša NAJLUĐA očekivanja

Pevačica Jelena Karleuša često ističe kako ima najverniju armiju fanova, a njihovi gestovi je svaki put pozitivno iznenade. Jelena je na društvenim mrežama podelila fotografije poklona koje je dobila od fanova uz javno obećanje. Kako verni obožavaoci njenog rada jedva čekaju dugo najavljivani album “Alfa” Jelena je otkrila da sprema nešto neočekivano, i da joj motivaciju daju upravo ljudi koji je vole.

– Moji verni fanovi uvek uz mene – napisala je Jelena uz poklon uramljene fotografije.

Fanovi su joj napisali čestitku, koja je Jelenu posebno razgalila.

– Ženo, majko, kraljice, Boginjo, Divo, lavice, ljubavi.. Ovim poklonom želimo ti iskazati svu ljubav ovog sveta i čestitati ti dan žena. Neka ti je najsrećniji ovaj dan jer ako je iko najmoćnija, najsnažnija, najuspešnija, najbolja superžena onda si to ti. Zauvek si bila i ostala. Veselimo se tvojim uspesima kao da su naši. Volimo te, iako nam nikada neće biti jasno zašto te toliko volimo. Kao da smo drogirani, taj osećaj se ne može opisati rečima. Ti kao najveća naša snaga i ponos, zaslužuješ sve najbolje. Ova godina je tvoja godina! 20JK. godina kada se ALPHA budi i ostavlja sve bez daha. Jedva čekamo sve što spremaš. Zato neka ti ovaj poklon bude sećanje na nas – pisalo je na jednoj strani čestitke koju je Jelena javno objavila.

– Hvala mojim vernim fanovima na svoj ljubavi koju mi bezrezervno pružaju i u dobru i u zlu. Niko nema fanove kao ja! Niko na planeti, u najtežim životnim momentima, a bilo ih je tako puno, uvek sam pomislila na ljude koji me vole i podržavaju, mlade ljude koji u meni vide inspiraciju i snagu, i nisam mogla da ih izneverim i posustanem. Hvala vam što ste moja motivacija i razlog da idem dalje. Verujte mi ono što vam spremam.. prevazilazi vaša najluđa očekivanja i nadanja. To će biti moj poklon armiji divnih ljudi. Koja zaslužuje najbolje – napisala je Jelena.

Kurir.rs/S.B.