Sestre blizanke na DNK testu otkrile mračnu tajnu svoje obitelji

Zanimljivosti

Audrey Bell nije očekivala da će iz DNK testa doći bilo kakvo dobro budući da je taj test iznjedrio mračnu tajnu obitelji za koju ona, i njezina sestra blizanka, nisu znale. No, Bog je imao plan.

Nakon što je rodila trojke, Audrey je na internetu naručila DNK test jer je htjela znati koje su dvije bebe identične blizanke. No, kada je pogledala povijest predaka, jako se iznenadila što nema nikakve poveznice s Talijanima.

Blizanke su mislile da su Talijanke po očeovoj strani
Audrey i njezina sestra Cynthia su mislile da su Talijanke po očevoj strani, a njihov je otac svakako bio vrlo ponosan na svoje podrijetlo. Nakon prvog rezultata, Cynthia je isto napravila test i saznala da ni kod nje nema talijanskih predaka.

Obitelj je pretpostavila da je bila riječ o nekakvoj pogrešci, no nakon trećeg testa nije bilo sumnje – one nisu bile Talijanke. Do tada je njihov otac, Richard Palmadesso bio preminuo, tako da nisu mogle dobiti odgovore od njega.

Sestre su se okrenule najbližem rođaku s očeve strane. On je isto prošao testiranje koje je potvrdilo sumnje ove dvije sestre – nisu bile u rodu s očevom stranom obitelji.

Audrey je postala jako znatiželjna te je nastavila dublje kopati po DNK izvještaju. Saznala je da joj se DNK poklapa s čovjekom imenom Tom Martin i to čak 22%. To je značilo da im je Tom ujak ili djed.

Otkriće ih je jako šokiralo
Obitelj je željela znati što se to točno događa tako da su kontaktirali Toma. Ono što su sestre saznale ih je jako šokiralo.

Tom je naime godinama očajnički tražio svog brata. Ispričao je sestrama što se dogodilo – 9.8.1945. Tomov mlađi brat Jerry bio je otet. Tom i Jerry su se vozali biciklima kada im je prišla žena i ponudila im slatkiše. Jerry je otišao s njom po slatkiše, ali se nikada nije vratio.

Sestre su se zapitale: bi li njihov otac, kojeg su cijeli život znale kao Richarda, zapravo mogao biti Jerry Martin? Pokazale su Tomu slike svog oca te ih je šokirala sličnost Toma i njihovog oca. Također su saznale da su Tom i njihov otac imali mnogo toga zajedničkog.

Tada su postavile teoriju. Njihova baka, Isabel Palmadesso je možda u očaju otela Jerryja kako bi svom suprugu Angelu dala sina kojeg je on očekivao. U to vrijeme je Angelo služio u ratu te ga nije bilo kod kuće dvije godine.

Isabel je bila trudna (ili je rekla da je trudna) prije nego je on otišao u rat. Možda je u međuvremenu imala spontani pobačaj, a tjeskoba i žalost zbog Angelovog skorog povratka su ju nagnali da otme Jerryja, preimenuje ga, i kaže suprugu da dijete ima dvije, a ne četiri godine.

To je sigurno moguće, no Isabel je preminula kada je Richard imao 12 godina. Richard je od tada živio sa svojim ujakom Jackom. Obitelj nije ostala u kontaktu s Richardovim ocem ili tom stranom obitelji.

Nema sumnje da je Bog djelovao
Ta mračna tajna je ipak odgovorila na neka pitanja. Sestre su rekle da je njihov otac patio od tjeskobe i bipolarnog poremećaja te misle da je to posljedica otmice. No, prava će istina ostati misterija.

Sestre su zahvalne na novim članovima obitelji, a napose na Tomu. Tom je jako sretan što je njegov brat dugo poživio i imao obitelj. Danas su Tom, njegova supruga Mary, Audrey i Cynthia u neprestanom kontaktu. Za neke bi sve ovo bila slučajnost, no, nema sumnje da je Bog djelovao te je nakon mnogo godina pomogao Tomu da nađe što je tražio.

novizivot.net