Horor! Nađa zadavila sinove pa se ubila: Imali su 9 i 7 godina

Svijet

Velika Britanija je u šoku nakon što je Nađa (47) navodno zadavila ili ugušila sinove Aleksandera (9) i Maksimusa (7) i potom izvršila samoubistvo.

Tela dečaka su otkrivena u njihovoj kući u Belvederu, u jugoistočnom Londonu, nakon što je policija primila poziv koji je izrazio zabrinutost za dobrobit porodice. Dečaci su proglašeni mrtvima na licu mesta.

Detektivi su rekli da oružje nije korišćeno i da se čekaju rezultati obdukcije kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti dečaka.

Istražitelji i policija i dalje pretražuju kuću, a u dvorištu i dalje stoje razbacane dečije igračke.

Komšije žale zbog gubitka porodice nakon sumornog otkrića.

– Apsolutno sam šokiran. Prva stvar za koju sam saznao da se nešto loše dogodilo je kada se policija pojavila juče u vreme ručka. Od tada sam saznao da su Nađa i njena dva sina mrtvi – rekao je komšija za “Dejli mejl”.

Komšinica je rekla da nije dobro poznavala Nađu.

– Samo da bih je pozdravila, ali uvek je bila pametna i činilo se da je brinula dobro o dečacima. Leti bi se momci veselo igrali u bašti. Bog zna šta se dogodilo – rekla je ona.

Dodala je da se činilo da se porodica nedavno sprema da se iseli, ali da se onda predomislila.

– Pre nekoliko nedelja izgledalo je kao da se iseljavaju. Skinula je zavese i bacila gomilu starih igračaka. A onda se sve vratilo u normalu – rekla je za britanski list.

Još jedan sused je ispričao kako se porodica preselila u Mejfild Roud, mirnu stambenu ulicu, pre oko pet godina, ali se nije u potpunosti integrisala.

– Uselila se pre otprilike pet godina. Uvek sam je pozdravljao, ali ona nije želela da ide dalje od toga – rekao je.

dijasporainfo.net