Muškarac oženio ljubav svog života nekoliko dana prije operacije tumora na mozgu

Svijet

Muškarac je oženio ljubav svog života samo 12 dana prije odlaska na operaciju rijetkog tumora na mozgu.

39-godišnji Will Law odbrojavao je dane do vjenčanja kada ga je uporna slabost na njegovoj lijevoj strani natjerala da ode u posjet liječniku. Sve se promijenilo u jednom razgovoru.

Will je saznao da ima rijetku vrstu tumora na mozgu. Planirao je budućnost sa svojom zaručnicom Lindsay Hodgdon i sada bi trebao planirati borbu za svoj život.

Bi li uopće imao budućnost kakvu je želio? Nesiguran kako dalje, Willov liječnik ga je ohrabrio da kaže ‘Da’ prije planirane operacije tumora na mozgu.

“Potaknuo nas je da se vjenčamo, tako da je to bilo dobro. To nas je svakako natjeralo da se malo opustimo”, rekla je Lindsay. “Rekla sam mu da na ovom sljedećem putovanju neće biti sam. Sada ima mene.”

“Bio je to savršen dan”, rekao je Will kada je govorio o vjenčanju. Will i Lindsay vjenčali su se 5. studenog. Samo 12 dana kasnije, Will je bio podvrgnut operaciji uklanjanja velikog tumora trećeg stadija na mozgu.

“Znali smo da nam je suđeno da se upoznamo”, dodala je Lindsay.

Operacija tumora na mozgu trajala je pet napornih sati. Putovanje nakon operacije je u tijeku. Will je imao i 33 kemoterapije, a Lindsay je cijelo vrijeme bila uz njega.

Njihova je ljubav pročišćena kroz bolest i bol. I Lindsay i Will kažu da su prikupili vrijedne alate poput strpljenja i milosti tijekom procesa. Ali najbolji dio njihove priče je budućnost koju imaju zajedno. Will je sada na putu oporavka i zahvalan je na partnericu koju mu je Bog podario.

novizivot.net