Bankari su izbacili djeda na ulicu, no policajac je učinio nešto što ih je ostavilo bez teksta

Zanimljivosti

Bankari su izbacili djeca na ulicu te su se ponijeli prema njemu kao prema smeću. Policajac koji se pojavio u banci ih je ostavio bez teksta.

Kad je stariji čovjek “naživcirao” bankare, bacili su sve svoje vještine za usluživanje mušterija kroz prozor i odlučili se ponašati prema njemu kao prema smeću.

Umjesto da ga posluže, odlučili su ga izbaciti iz banke u kojoj je bio odani mušterija. A kao sol na ranu – pozvali su policiju da dođe i uhiti starijeg čovjeka!

Ali kad je na mjesto događaja došao policajac, vidio je to iz potpuno drugog ugla, od onog što su vidjeli bezdušni bankari. Vidio je starijeg čovjeka u potrebi, pa je učinio ono za što je i polagao zakletvu – pomogao je starijem čovjeku da završi važnu transakciju.

Policajac Robert Josett poslušao je što muči 92-godišnjaka, koji je samo htio podići nešto svog novca koji je stavio na svoj račun. Nisu ga htjeli poslužiti, iako je godinama bio odani mušterija, zato što mu je istekla osobna iskaznica.

Bio je uznemiren jer mu je trebao njegov novac, koji je zaradio napornim radom.

Policajac je ostavio bankare bez teksta
Tad je policajac odlučio napraviti ispravnu stvar i odveo ga je u Službu za izdavanje vozačkih dozvola i osobnih iskaznica, kako bi izvadio novu osobnu. Nakon toga je požurio u banku prije nego se zatvorila.

Ovaj put, 92-godišnjak je u banku ušao s policijskom pratnjom. Policajac je želio biti siguran da će ga tretirati sa poštovanjem, pa ga nije ostavljao dok nije dobio svoj novac.

Ovaj policajac je svetac! Sve što je ovaj djedica želio je zadržati svoju neovisnost. A policajac mu je pomogao na dostojanstven način. Dobro odrađen posao, policajče!, napisao je korisnik koji je podijelio fotografiju.

Lako je začepiti uši na molbe drugih ljudi, ali kad slušamo, imamo moć da promijenimo njihove živote nabolje – iako se možda nama ne čini tako u tom trenutku.

Stoga, kad primijetite da je nekom potrebna pomoć – ukažite mu je! Nikad ne znate koliko to može promijeniti nečiji život.

novizivot.net