Ko je bio Nemanja Vuković, stradala zvezda „Granda”: Žene su ga obožavale, kolege sa njim uživale, a ovaj pevač bio mu je idol

Region

Poginuo je sinoć, kod Dobanovačke petlje

Nemanja Vuković (22), nekadašnja „Zvezda Granda”, poginuo je sinoć kod Dobanovačke petlje kada je na njega naleteo autobus. Mladić je najpre imao saobraćajku, a prema rečima očevica, iz auta je izašao u svesnom stanju, pa počeo da trči.

U tom trenutku je nastradao, što je mnoge ostavilo u potpunom šoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Vuković (@nemanjavukovicc)

Vuković se u „Zvezdama Granda” takmičio tokom sezone 2018/2019. godine. Žiri ga je obasipao pohvalama što zbog pevanja, tako i stasa, a mentorka mu je bila Jelena Karleuša koja je sve vreme navijala za njega.

Poreklom je iz Foče, gde je išao i u srednju Ekonomsku školu, a pored toga pevao, te svirao klavijaturu.

Jednom prilikom, prenosili su mediji, kazao je kako je u slobodno vreme voleo da šeta, izlazi s društvom… Za sebe je pričao i kako je tvrdoglava, ali i harizmatična osoba. Bio je i veliki miljenik nežnijeg pola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Vuković (@nemanjavukovicc)

Idol mu je bio Peđa Medenica, sa kojim je u jednom trenutku i sarađivao.

Posle takmičenja u čuvenom talent-šouu bila su mu otvorena mnoga vrata. Klubove bi punio „do vrha” i sa brojnim se kolegama družio – s Gogom Gačić, Aleksandrom Bursać… Krajem ovog meseca, inače, trebalo je da nastupa sa Slađom Alegro, koju su tužne vesti ostavile u šoku.

24sedam