Petoro mladih je nestalo tokom izlaska! Vrlo brzo su nađena tri tela! Majka jedne od devojaka očajna – policija nije reagovala (VIDEO/FOTO)

Svijet

Vels je potresao slučaj nestanka petoro mladih među kojima su tri devojke. Policije je objavila i zamolila građane da se jave ako imaju korisne informacije o nestanku pet osoba koje su poslednji put viđene u automobilu “folksvagen tiguan”.

Nakon nekoliko dana potrage saopšteno je da su pronađena tri tela i dve teško povređene osobe koje su hitno prebačene u bolnicu.

Sofi Ruson (20), Iv Smit (21) i Darsi Ros (21), sve iz Njuporta u Južnom Velsu, poslednji put su viđene tokom noćnog izlaska u Kardifu u noći s petka na subotu.

Tri devojke su se nalazile u društvu dvojice muškaraca – Rafela Džina (24) i Lejna Laflina (32), obojica iz Kardifa. Oni su takođe prijavljeni kao nestali.

Kada je reč o pronađenim telima još uvek nisu potvrđeni identiteti žrtava.

Policijski portparol je saopštio da su tokom pokušaja lociranja pet osoba policajci pronašli automobil u kojem su poslednji put viđeni, u području Sent Melons u Kardifu.

Automobil “tiguan” je pronađen nešto iza ponoći u ponedeljak, a veruje se da se dogodila nesreća i da je vozilo sletelo s puta.

Sofina majka Ana Čertović (42) vozila se po oblastima Gvent i Kardif u očajničkoj potrazi za svojom ćerkom – nakon što su joj policajci rekli da ne zove više.

Rekla je za Dejli mejl: „Izgleda da ih nije briga. Morala sam da se vozim po Kardifu, bilo je frustrirajuće. Mislim da su pretpostavili da je Sofi negde bila mamurna, ali ona je razumna devojka koja radi u banci i tri godine nije uzela slobodan dan.

Majka je još dodala da njena ćerka nije neko ko “visi” po klubovima i da ne bi tek tako nestala.

Kaže da je Sofi poznavala Evu i Darsi od detinjstva.

„Sofi, Eva i Darsi su prijateljce od njihove desete godine, poznajem porodice, a ni oni nisu ništa čuli.“

Devojke su poslednji put su viđene oko 2 sata ujutru, a neobično je da niko od njih nije uspostavio kontakt sa prijateljima ili porodicom.

24sedam.rs