Mlada je izgubila 50% svoje tjelesne težine kako bi nosila svoju vjenčanicu iz snova

Zanimljivosti

Svaka žena na dan svog vjenčanja želi izgledati poput princeze. Kako bi ostvarila svoj san o vjenčanju iz bajke, Anja je u 3 mjeseca izgubila čak 59 kg! Ovo je njezina priča.

Anja Koroman zaručila se u ožujku 2020., ali nije bila oduševljena planiranjem vjenčanja. Sa 117 kg nije mogla zaustaviti tremu. Bila je paralizirana mišlju da pronađe savršenu vjenčanicu. Tada je odlučila da je vrijeme za promjenu. Bio je to ultimativni motiv da skine višak kilograma za njezino vjenčanje iz bajke. Kako kaže Anja: “Najviše vremena i novca potrošila sam na pronalaženje onoga što bi funkcioniralo. Ali konačni tretman koštao je nekoliko kuna i djelovao je trenutno. Ovo je nevjerojatno!”

Anja toliko nije htjela biti poput “debele mladenke” da je frajera pokušala odgovoriti od prosidbe!

“Prije nego što sam smršavila, imala sam veliki nedostatak samopouzdanja. Osjećala sam se kao varalica jer sam ispod osmijeha skrivala koliko sam nesretna zbog svog izgleda. Probala sam razne dijete i programe mršavljenja, koji nažalost ne djeluju onako kako obećavaju. Osim toga, puno radim i teško je naći vremena za odlazak u teretanu.”

“Kad me je Robert zaprosio i kada sam primijetila da imam više kilograma nego ikad u životu, znala sam da konačno moram nešto učiniti. Tada sam saznala za kombinaciju Prolesan Pure i jabučnog octa“ – Anja Koroman.

Od ovog otkrića Anja je ovu jednostavnu metodu koristila svaki dan sve do dana svog vjenčanja. Trik je u tome da pomiješate dva sastojka i rezultati su nepouzdani.

Anja je u manje od 3 mjeseca izgubila više od 59 kg

Sastala sam se s Anjom kako bih ispričala više o njezinoj transformaciji. Je li cijela tajna doista u Prolesan Pure?

Anja Koroman: Reci mi, kako si znala kako početi?

Anja: Da budem iskrena, nisam to znala. Odlučila sam koliko bih mogla potrošiti na mršavljenje i počela tražiti informacije na internetu. Potražila sam znanstvena istraživanja, ali i priče drugih ljudi koji su se borili s viškom kilograma.

A. K.: Dakle, kako ste saznali za Prolesan Pure i jabučni ocat?

Anja: Malo je zabavno. Na internetu sam naišla na priču o Saši koji je smršavila 42 kg ,nakon što je čula muža i njegovog prijatelja kako je iza leđa nazivaju debelom Potpuno razumijem kako je to kad te nazivaju debelim i koriste druge uvredljive nadimke. Užasno je bolno i Saša je sigurno bila shrvana. Zanimljivo, nije bilo lako pronaći konkretne podatke o tome kako je uspjela toliko smršavjeti. Napokon sam pronašala snimku intervjua koji je Saša dala lokalnom radiju. U ovom intervjuu rekla je da je za svoj uspjeh, odnosno gubitak čak 42 kg, 100% zaslužna kombinacija Prolesan Pure i jabučnog octa.

Zahvaljujući Prolesan Pure izgubila je 42 kg

A. K.: Je li bilo skupo nabaviti Prolesan Pure?

Anja: Sva sreća da uopće nije bilo skupo! Prije nego što sam saznala za ovu metodu, potrošila sam bogatstvo na neučinkovite metode. Ostalo mi je jako malo od budžeta koji sam si odredila. Budući da je Prolesan Pure potpuno prirodna formula, njegova proizvodnja nije skupa. Osim toga, uspila sam iskoristiti ovu ponudu, a platila sam još manje! Kupila sam paket Prolesan Pure za 55€ i jabučni ocat za 1.34 € u trgovini pored kuće. U proračunu mi je ostalo još više od 10 €!

A. K.: Impresivno! Možete li mi objasniti kako ovo funkcionira?

Anja: Ova metoda nije komplicirana. Svako sam jutro dodala 2 žličice jabučnog octa u čašu vode i uz to popila Prolesan Pure kapsulu. Osim toga, ništa u životu nisam promijenila. U prvih mjesec dana izgubila sam 20 kg, pogotovo oko struka. Zajedno u 3 mjeseca sam se riješila 59 kg sala iz cijelog tijela. U boljoj sam formi nego ikada!

Zašto je Prolesan Pure tako učinkovit?

Prolesan Pure sadrži prirodni sastojak, hidroksicitričnu kiselinu, koja potiče mršavljenje blokiranjem prekomjerne proizvodnje masnog tkiva dok povećava metabolizam u mirovanju za više od 130%. Ova kombinacija uzrokuje da se tijelo prebacuje s dobivanja masti na sagorijevanje masti tijekom odmora.

Prolesan Pure s jabučnim octom klinički dokazano:

1. Povećava metabolizam u mirovanju za više od 130%

2. Uklanja štetne toksine iz tijela

3. Povećava razinu energije i poboljšava raspoloženje

4. Blokira stvaranje masnog tkiva

5. Snižava kolesterol

Anja je posebno za naše čitatelje pripremila recept za tretman mršavljenja Prolesan Pure, opis učinaka u sljedećim fazama tretmana i poveznicu na web stranicu na kojoj je kupila Prolesan Pure po promotivnoj cijeni.

Učinci: Anja je izgubila preko 59 kg čiste masti u samo 3 mjeseca koristeći Prolesan Pure.

1. Pomiješajte 1-2 žličice jabučnog octa u čaši tople vode.

2. Uz pripremljeni napitak popijte 1 Prolesan Pure kapsulu.

1. tjedan

Već u prvom tjednu korištenja Prolesan Pure s jabučnim octom ostala sam šokirana učinkom. Bila sam puna energije i nisam bila gladna. Velika prednost tretmana je što smanjuje apetit.

Najbolji dio je to što nisam morala ništa mijenjati u svom načinu života. Sedmi dan tretmana stala sam na vagu i vrisnula. Pokazala je već 9 kg manje! Ali još uvijek nisam bila siguran. Uostalom, svi znaju da se na početku mršavljenja gubi puno vode. Želila sam pričekati i vidjeti rezultate u nadolazećim tjednima.

4. tjedan

Nakon 4 tjedna nisam više sumnjala. Smršavila sam 20 kg, morala sam kupiti nekoliko brojeva manje hlače. Kada sam koristila druge tretmane za mršavljenje i dijete, oko 3 tjedna mi je nedostajalo snage, bila sam vrlo slaba. Ovaj put se to nije dogodilo. Moja razina energije ostaje konstantna, visoka tijekom dana.

12. tjedan

Učinak korištenja Prolesan Pure s jabučnim octom je nevjerojatan. Izgubila sam nevjerojatnih 59 kg! Zahvalna sam sudbini što sam konačno pronašla učinkovito rješenje. I sretna sam što ovu metodu sada mogu preporučiti i drugima.

vecernji.hr