Maja je izgubila nogu 2017., sad je oduševila žiri u ‘Plesu’: Ti si inspiracija u svakom pogledu

Region

Maja je 2017. godine uslijed bolesti izgubila potkoljenicu no to ju nije spriječilo da se i dalje bavi sportom i živi aktivnim životom pa je tako nastavila trčati, planinariti, igrati paraodbojku…

Prva emisija nove sezone ‘Plesa sa zvijezdama’ na plesni podij je donijela pregršt glamura i maštovitih koreografija. Skoro bez greške tango su otplesali Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, a to je stručnim okom itekako prepoznao žiri koji im je dodijelio najviše bodova u prvoj emisiji nove sezone – čak njih 29.

Maja je prošle sezone bila gošća u emisiji, a ove je sezone gledamo u paru s mentorom Markom. Profesorica je kineziologije po struci, s 8 godina počela se sportski baviti gimnastikom. Sudjelovanjem u ovom showu želi pokazati ljudima da ništa nije nemoguće i da samo treba imati dovoljno hrabrosti.

– Gledam te tamo kako se penješ po stepenicama i dobro da mu vjeruješ. Ja mislim da ćeš ti biti jedna od onih u sezoni kojoj ću ja visiti za vratom jer imaš toliko toga dobrog – komentirao je Igor.

24sata