Dečko se oprostio od lijepe Anastasije (24) koja je stradala u sudaru vozova: Volio bih da sam sa tobom da te zaštitim!

Region

Smrt 24-godišnje Anastasije Adamidu iz Pafosa, žrtve tragedije u Tempiju u Grčkoj, šokirala je njene sunarodnike na Kipru. Među onima koji oplakuju njenu smrt je i njen partner Dimitris, koji je odlučio da se od nje oprosti objavom na svom ličnom Fejsbuk nalogu. Pismo koje je podijelio je veoma dirljivo i pokazuje koliko se mladi par volio.

„Lijepa moja, ljubavi moja, već mi nedostaješ više nego što možeš da zamisliš. Ne znam šta ću bez tebe pored mene jer si bila moj oslonac, moji snovi, moj život. Danas je trebalo da budemo zajedno kao svakog vikenda od septembra do sada, ali ja sam sada sam u našem gradu, Solunu, koji si ti toliko voljela (možda si ga voljela malo više od mene).

Došao sam kao svakog petka, ali tebe nema. U septembru, kada sam krenuo za Atinu, izgledalo je nemoguće, ali uz našu ljubav i romansu, uspjeli smo da stignemo dovdje, skoro smo stigli do leta kada više ne bismo morali da se rastajemo ponedjeljkom i ponovo srećemo petkom. Kada si me čekala na vratima kuće da me zagrliš ili ja tebe na stanici Larisa da te poljubim i budem najsrećnija osoba koja bi te imala u svojoj blizini.

Ne znam više čemu da se radujem jer smo nas dvoje bili jedno i svi snovi i planovi su bili zajednički. Volio bih da mogu da budem tu u vozu kojim sam otišao da te vidim kao jučer jer je bio red na mene da dođem ovog vikenda. Volio bih da nisi sama i da sam bio tu sa tobom da te štitim kao i uvijek ili ako ne mogu bili bismo zajedno u ovome jer smo rekli da ćemo sve prebroditi zajedno.

Išli smo na toliko putovanja i što je najvažnije nisi me povela sa sobom, ostavila si me samog i ne znam šta da radim sa tim. Imali smo toliko snova, rekli smo jedno drugom, rekli smo to zauvijek i ja sam ostavljen za oboje, da nam dokažem da smo to u potpunosti mislili i kada te ponovo vidim da ti kažem da smo uspjeli, da vratim poljubac koji sam ti dao i volim te koje sam ti rekao kada sam te ostavio u vagonu. Nadam se da sam te obradovao, jer sam i ja bio srećan zbog tvoje sreće.

Jedino mi je drago što nikada nisam krio od tebe koliko te volim, nešto što si razumjela. Od ponedjeljka, one noći kada smo spavali zajedno, nisam spavao čvrsto i jedva, jer te čekam i više ne dolaziš da me držiš i da zaspiš na meni, kako si htjela. Možda ti nisam ni tada rekao, ali kad si legla i kad sam te poljubio u čelo na to sam mislio.

Uvijek ćeš biti moja djevojka, moj osmijeh, moji snovi. Uvijek ću se radovati da te vidim, kao i svakog radnog dana, čekali smo vikend, samo ćemo sada morati još malo da sačekamo. Nadam se da si dobro, gdje god da si i ponekad dođeš i kažeš mi da prestanem da brinem, jer sada nije na meni da te usrećujem i brinem o tebi, kao što sam uvijek činio.

Zbogom srce moje. Ljubim te i čekam te u naručju svako veče, tvoje je kako sam govorio uvijek kada bi me pitala. Volim te beskrajno!“.

nova.rs