Tko je Luke Black? Popularan je u Kini, a pjesmu je napisao po uzoru na lika iz igrice ‘Sims’

Region

Iako nije dobio maksimalan broj bodova ni od stručnog žirija ni od publike, Luke je s pjesmom ‘Samo mi se spava’ osvojio 20 bodova i pobijedio na Beoviziji

U subotu je bilo finale Beovizije na kojem je Srbija izabrala svog predstavnika Luku Ivanovića (30) poznatijeg kao Luke Black. On će ih predstavljati u Liverpoolu s pjesmom ‘Samo mi se spava’.

Pjevač se predstavio s elektro-pop pjesmom koja postoji u srpskoj i engleskoj verziji, a sama pjesma, kako kaže Luke, nastala je tokom pandemije koronavirusa.

Luke je pjesmu napisao iz pozicije lika iz videoigrice Sims, a pjesma govori o kolektivnom buđenju i kako društvo treba otvoriti oči pred zlom, prenosi Blic.rs.

Luka Ivanović rođen je u Čačku, a živi i radi u Londonu. Do sada je objavio nekoliko EP izdanja za Universal Music i postao jedan od prvih izvođača s ovih prostora koji je potpisao ugovor za američku glazbenu korporaciju, a zanimljivo je da je pjevač veoma popularan i u Kini.

Luka u finalu nije dobio najviše glasova od publike i stručnog žirija već je i od jednih i drugih osvojio po deset bodova, od maksimalnih 12, što je bilo dovoljno da osvoji prvo mjesto.

24sata