Miss Renata je ponosna mama mladog hajdukovca: Trenira sina Bornu i pazi na prehranu

Uncategorized

Srce veliko, mlađi sin je zaplaka. Što više reć’. Doša je i dida, moj otac koji je pobijedio rak zadnjih godinu dana, rekla je nakon pobjede Hajdukovih juniora bivša misica

Hajdukovi juniori pobijedili su Manchester City na Poljudu, a golmana “bijelih” Bornu Buljana (17) s tribina je bodrila majka, Miss Universe 2000. godine, Renata Lovrinčević Buljan (45).

– Srce veliko, mlađi sin je zaplaka. Što više reć’. Doša je i dida, moj otac koji je pobijedio rak zadnjih godinu dana – rekla je nakon pobjede Hajdukovih juniora bivša misica Slobodnoj Dalmaciji.

Nakon osvojene titule za Miss, Renata je završila Kineziološki fakultet i radi kao privatna trenerica u fitness centru u Solinu. Bornin otac Bono profesionalni je vojnik, vičan golman “na male branke”.

Sportska obitelj. Bivša misica sinu Borni kuha, pazi da mu prehrana bude nutricionistički bogata. Zajedno odrade i kondicijski trening u teretani. Renata ima Instagram profil sa 150.000 pratitelja na kojem promovira fitness.

Trenira i Moniku Sablić, koja je također bila Miss Dalmacije, prijateljice su od manekenskih dana, više od 20 godina. Monikin sin Andrej (10) također igra u Hajduku.

Lani u rujnu Torcida ga je ispratila pljeskom kad je nakon pobjede Hajduka utrčao na teren i od Marka Livaje uzeo dres. Frendica iz manekenskih dana im je i Iris Livaja, čiji sin Lorenzo (2) već nabija balun…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Sablić (@monicasablic)

24sata