Tri brata se mole da ih posvoji ista obitelj, njihova želja pogađa ravno u srce

Svijet

Ova tri brata se moli da ih posvoji ista obitelj kako ne bi bili razdvojeni. Pomolimo se da netko začuje njihovu molbu i neka otvori vrata svoga doma za njih.

Iako vole plivati, igrati igre i jesti slatkiše, dječaci priznaju da im je već dosta življenja u grupnom domu za djecu u Teksasu. Ono što žele više od ičega jest da ih majka ušuška u krevet i tatu, koji bi ih naučio mnoge nove stvari.

Trojica braće, koji su spremni za posvojenje, imali su prilike biti posvojeni u odvojena kućanstva, no to nije ono što oni žele. Žele biti posvojeni zajedno.

Kada ih je reporter upitao što braća znače jedni drugima, svaki je brat imao jedinstveni i dirljiv odgovor.

„Za mene znače ljubav“, rekao je Aiden, brat koji je prvi odgovorio, nakon što je prije toga ozbiljno razmislio o pitanju.

„Oni za mene znače prijateljstvo“, rekao je Marshall.

Oni su dobra braća s kojima mogu jesti slatkiše. Imao sam cijelu vreću slatkiša, no gotovo sve je nestalo. Za to krivim njih“, rekao je Bobby.

Aiden je dodao: „Želimo obitelj. Na Ranču sam duže od Marshalla i Bobbyja. Ovdje sam već tri godine. Moram se seliti iz jedne kuće u drugu… Došao sam ovdje prvi, Marshall je došao nakon mene, a Bobby je došao posljednji“.

saznajemo.info