Sve Što Sam Imala, Dala Sam Svojoj Djeci – Sada Nemam Za Lijekove, Ali Mi Nije Žao!

Zanimljivosti

Kako ste i sami mogli da zaključite danas vam donosimo jednu priču koja se odnosi na roditeljstvo, a oni koji su se ostvarili u ulozi roditelja shvataju i znaju težinu brige, odgovornosti i neizmjerne ljubavi roditelja prema djeci. Roditelji se tokom cijelog svog života odriču svega ukoliko je to potrebno da bi njihova djeca bila zadovoljna i da im ništa ne bi falilo.

A kada dođe do toga da roditelji ostare, onda jednostavno se očekuje od djece da se tada oni pobrinu za svoje roditelje koji su stari i iznemogli.

Tako vam mi danas donosimo priču jedne penzionerke koja je majka dvoje djece, a koja je doživjela to da joj njena djeca okrenu leđa i da na nju u potpunosti zaborave.

Ona je svoju priču započela tako što je napisala sljedeće: “Imam odraslog sina i ćerku. Muž i ja smo im u svemu pomagali, od učenja do kupovine kuće i čuvanja njihove dece.

Danas živim sama, muž mi je umro pre nekoliko godina. Imam malu penziju, jedva pokrivam osnovne potrebe. Ponekad kada kupujem lekove, bukvalno moram da se odreknem hrane.

Deca su svesna moje situacije, ali nijedan jedini put nisu se ponudili da mi pomognu”, napisala je ona pa je dodala

glasregije.com