Novaku izneli broj 378, šeik sišao na teren, a onda su mu sa video bima spremili veliko iznenađenje

Svijet

Podsetili su organizatori na legendarni intervju koji je dao sa sedam godina

Novak Đoković je prošao kroz pravi pakao na startu turnira u Dubaiju, gde je slavio sa 2:1 protiv 130. igrača sveta Tomaša Mahača, koga je savladao tek posle odlučujućeg tajbrejka trećeg seta.

Posle meča Novak je priznao da je imao dužu pauzu zbog povrede na Australijan openu, da dugo nije igrao tenis i da mu je trebalo vremena da se privikne ponovo na držanje reketa i da se nada da će u nastavku turnira zaigrati još bolje.

Takođe je upitan i rušenju rekorda Štefi Graf, pošto je sada postao najbolji ikada sa 378 nedelja na prvom mestu, a Novak je rekao da je počastvovan.

Nakon što je dao intervju na terenu, organizatori su mu priredili malo iznenađenje. Na teren je postavljen broj 378, što je Novakov novi rekord po broju nedelja na prvom mestu. Jedan od šeika se spustio na teren, napravljene su fotografije za uspomenu, a zatim je za Novaka na video bimu pušten njegov legendarni intervju kada je imao sedam godina, kada je izjavio da mu je cilj da bude prvak u tenisu, što je evociralo uspomene kod Đokovića.

– Da, posle tog momenta sam zaista i mislio da ću postati prvi na svetu, ta vizuelizacija mi je pomogla da ostvarim cilj, ali da ću ovoliko nedelja biti na prvom mestu, to je i mene iznenadilo – rekao je Đoković

twitter.com