Nova zvijezda iz Kaknja: Saša Popović joj ustao koliko ga je opčinila

Region

Komšinica Amara Gileta, talentovana i prezgodna Martina Jozinović (23) iz Beča porijeklom iz Kaknja raspametila je sve u najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda i od stručne osmorke dobila komentar da je „zvijezda rođena“.

Martina se u „Zvezdama Granda“ predstavila pjesmom „Ako je vrijedilo išta“ koja je na prvu kupila žiri, te joj je cijeli studio, zajedno sa žirijem aplaudirao, a najveće iznenađenje bio je Saša Popović koji je po prvi put ustao nekoj kandidatkinji.

Martinin protivnik u duelu bio je Amel Škrijelj (23) iz Prilepa, kandidat Viki Miljković, koji se predstavio pjesmama „Zeleni dol“ i „Maskara“, dok je njena druga numera bila „Đavo“ od Ane Nikolić, a krajni rezultat 6:4 u njenu korist.

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje.

-Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:

-Mi smo iz okoline Žepča, a živimo u Kaknju.

-Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.

-To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

Viki je istakla da je nezadovoljna što je njen kandidat dobio samo četiri glasa, ali se slaže da je Martina bila dominantnija. Ipak je dodala da je trebalo da bude 6:6, sa čim se Saša nije složio, te je upitao ko joj od njih dvoje više liči na zvijezdu „Granda“.

-Martina više liči na zvijezdu, slažem se sa vama, atraktivnija je. Amel je muško, ne mogu da mu obučem kratku haljinu – odgovorila je Viki, a Marija joj kroz smeh odbrusila:

Martinina mentorka bila je prezadovoljna kako se večeras predstavila žiriju i publici, a voditeljka Sanja Kužet poentirala je za kraj:

–Ne sjećam se da je nekog žiri ovako ishvalio. Svaka čast i samo naprijed! Možda je zvijezda zaista rođena.

n1