Filmska priča u porodilištu: Tijana i Jovana su za Ginisa, rođene sestre se 2 puta porodile istog dana

Zanimljivosti

Nestvarnu priču iz Barajeva, nadomak Beograda priča Natalija Pajčin, čija se snaja Tijana Pajčin (30) juče porodila

Nestvarnu priču iz Barajeva, nadomak Beograda priča Natalija Pajčin, čija se snaja Tijana Pajčin (30) juče porodila.

-Naša Tijana je juče oko pola četiri ujutru dobila kontrakcije, a u 7.20 se porodila u GAK “Višegradska”. Termin joj je bio svakako krajem februara. A potom je njena samo godinu starija rođena sestra Jovana Čolaković (31) u pola devet dobila kontrakcije i u 12.10 se porodila, takođe i “Višegradskoj”. Jovani je termin bio 22. februara, ali je malo prenela. Obje su rodile sina. Naš unuk se zove Luka, a Jovanin sin je Vukadin – kaže za Natalija Pajčin.

Ali, to nije sve. Na Blagu Mariju 4. avgusta 2021. Tijana i Jovana su na svet donele Lanu, odnosno Juliju.

– I ovo od subote je bilo za Ginisa, a sa porođajima od pre godinu i po tek su za Ginisa! I Tijani i Jovani je termin te 2021. bio u nekih sedam dana razlike. I tog 4. avgusta Jovana je prva otišla u porodilište oko pola šest ujutru. Ali odmah za njom, u osam je otišla i Tijana! Naravno, obe su bile u “Višegradskoj”. Najpre je Jovana na svet donela Juliju, a potom i Tijana Lanu – priča Natalija, pa dodaje:

– Da su bliznakinje, pa da čovek kaže ima neka sila. Ali nisu. Ovo je nevjrovatno! Ima samo jedna razlika – Jovana je, kako kaže Natalija, nekih devet godina u braku, pa ima i stariju kćerku, troje dece ukupno

– A naša Tijana se udala tek 2021, pa su se “samo” dva puta porodile istog dana. Ko zna, da se Tijana udala ranije možda bi i po troje dece rodile u isti dan – smije se srećna baka, koja je juče s porodicom, rodbinom i prijateljima proslavila rođenje unuka.

Kurir