Blizanke žele zatrudnjeti u isto vrijeme s istim muškarcem: Želimo proći skupa sva iskustva

Zanimljivosti

Blizanke su od ranije poznate po sudjelovanju u showu ‘Extreme sisters’ (Ekstremne sestre). Tamo su gledatelji mogli vidjeti da Anna i Lucy dijele odjeću, krevet, pa čak i muškarca

Anna i Lucy DeCinque (35) su identične blizanke iz Australije i nedavno su gostovale u britanskom jutarnjem show ‘This Morning’. Šokirale su mnoge gledatelje kada su izjavile da planiraju zatrudnjeti u isto vrijeme s muškarcem kojeg već dijele, prenosi Daily Star.

Blizanke su od ranije poznate po sudjelovanju u showu ‘Extreme sisters’ (Ekstremne sestre). To je show koji pokazuje braću/sestre koji su nerazdvojni. Tamo su gledatelji mogli vidjeti da Anna i Lucy dijele odjeću, krevet, pa čak i muškarca, Bena Byrnea.

Sestre su se putem videopoziva spojile u britanski jutarnji talk-show i objasnile voditeljima zašto žele zatrudnjeti u isto vrijeme.

– Želimo sve zajedno doživjeti. Ne bismo mogle živjeti jedna bez druge – poručile su.

Voditeljica ih je upitala nije li to možda malo preveliki pritisak na njihovog Bena.

– To je dvostruka ljubav prema Benu. On razumije nas i naš odnos – ponosno su objasnile.

Gledatelji su komentirali ovu nesvakidašnju situaciju na Twitteru.

– Zaboga, ove blizankinje su nešto drugo i to je sve što želim reći lol; Blizanke pokušavaju zatrudnjeti s istim tipom? Kako se nositi s ovime; Vrlo neobično ponašanje. Čak idu zajedno i u WC – bili su neki od komentara gledatelja.

Blizanke su već ranije u showu ‘Extreme sisters’ pričale o želji da zajedno ostanu trudne.

– Skoro sam doživjela srčani udar jer sam pomislila da bi Anna mogla biti trudna, a ja ne. Radije bismo da smo obje bile trudne nego samo jedna – rekla je tada Lucy.

Sestre s Benom izlaze od 2012., ali poligamija nije legalna u Australiji pa se ne mogu službeno vjenčati. Unatoč tome, ipak se zaručio s obje blizanke u svibnju 2022.

24sata