Muškarca su pitali zašto još uvijek poklanja cvijeće svojoj bivšoj ženi, a odgovor je čisto zlato

Zanimljivosti

Razvedenog muškarca su pitali zašto još uvijek poklanja cvijeće svojoj bivšoj ženi, a odgovor koji je objavio na Facebooku je čisto zlato.

Biti samohrani otac nije lako. Kada majka vaše djece nije na slici, može vam biti teško da učinite neke stvari sami. A kad je ona još uvijek u vašem životu, može biti teško upravljati vezom. Billy Gadbois, otac dvojice dječaka, nalazi se u potonjoj situaciji.

Iako njih dvoje više nisu zajedno, Billy se trudi dobro ponašati prema svojoj bivšoj ženi. Toliko, zapravo, da će se ljudi zapitati zašto se još uvijek toliko trudi oko nje.

Kako bi im pomogao da razumiju, Billy se obratio Facebooku i objasnio. U nastavku pročitajte što je rekao!

“Mojoj bivšoj ženi je danas rođendan pa sam rano ustao, donio cvijeće, čestitke i poklon djeci da joj daju i pomogao im napraviti joj doručak. Kao i obično, netko me pitao zašto… Još uvijek radim stvari za nju cijelo vrijeme. Ovo me nervira. Zato ću vam sve objasniti.

Odgajam dva mališana. Primjer koji sam dao o tome kako se ponašam prema njihovoj majci značajno će oblikovati način na koji vide žene i kako se ponašaju prema njima te će utjecati na njihovu percepciju odnosa. Mislim da je u mom slučaju čak i više jer smo razvedeni.

Dakle, ako svojoj djeci ne budete primjer dobrog ponašanja u odnosima, saberite se. Uzdignite se iznad toga i budite primjer. Ovo je veće od tebe.

Odgajajte dobre ljude. Odgajajte jake žene. Molim vas. Svijet ih treba sada više nego ikada.”

Ne zaboravite podijeliti njegov savjet sa svojim prijateljima!

novizivot.net