Tetka zatekla očuha kako tuče devojčicu (2), majka mirno gledala: Jezivi detalji ubistva deteta u Zaječaru

Region

Policija je u Zaječaru uhapsila Miloša N. (1998) iz okoline Vlasotinca i Jelenu T. (2000) iz Zaječara zbog sumnje da su tukli do smrti Jeleninu dvogodišnju ćerku. Prema saznanjima reporterke “Nove S”, koja se uključila u jutarnji program iz sela Grljan kod Zaječara, slučaj je policiji prijavila tetka devojčice Tamara, koja je zatekla očuha kako krvnički tuče dete.

Prema rečima Ljubinka R, rođaka uhapšenog Miloša N, Jelena se sa decom kod novog muža odselila prošlog leta.

„Odselila se letos. Naterala je mog bratanca da se odsele, jer ovde nije mogla da radi šta hoće. Uhvatila se sa Mišom i otišla preko potoka. Ima još dvoje dece. Tokom ovog nemilog događaja bila je u domu drugog supruga Miše. Čujem da je devojčicu tukao očuh“, kaže Ljubinko.

Ljubinko R. kaže i da je sumnjao da Miloš koristi nedozvoljene supstance.

Tetka zatekla očuha kako tuče devojčicu
Prema navodima reportera sa lica mesta, Jelenina rođena sestra Tamara zatekla je očuha kako tuče devojčicu. Majka je navodno bila prisutna u tom trenutku, ali nije reagovala.

„Rođena sestra majke devojčice slučajno je prolazila kada je Miša udarao dete. Majka je bila tu i ništa nije preduzela. Tetka Tamara ju je odvela u Dom zdravlja, gde je više puta urađena bezuspešna reanimacija. Sve se to dešavalo u večernjim satima“, navodi se u izveštaju „Nove“.

Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Zaječaru.

nava.rs