Probudio me e-mail u kojem me muž ostavlja, tada je ispraznio sve naše zajedničke račune

Zanimljivosti

Iako se njezin suprug ipak predomislio za razvod, Ann nije. Kaznio ju je oduzimanjem sigurnosti, njihovog zajedničkog novca: ‘Bilo me strah da se neću moći nositi s time, no itekako sam mogla’

Seksologinja Ann Peck u svojoj je knjizi ‘Smiling on the Outside: Secrets, Sex, Shame and the Search for Self-Love’ otkrila mnoštvo detalja iz privatnog života, kako bi čitateljima bilo lakše suočiti se sa vlastitim problemima. Ann je opisala bolni trenutak u kojem ju je muž ostavio preko e-maila.

– Satima nakon što sam primila mail osjećala sam se prazno. Znala sam da je naš brak gotov, htjela sam da se sve što prije završi – rekla je Peck.

Kad ju je pustio prvotni šok, prvi poziv sa suprugom joj je izmamio prave osjećaje, kad ga je pitala koji im je idući korak.

– Moramo se dogovoriti kako ćemo podijeliti imovinu da možemo započeti odvojene živote – rekao joj je muž.

Ann i njezin suprug dovodili su i druge ljude u njihovu vezu, no ona se željela osjećati kao da mu je samo ona dovoljna. Nakon polusatnog razgovora rekao joj je da ne želi razvod, no ja više nisam mogla pristati pokušati ponovno.

Kako kaže, iduće jutro kad se ulogirala u bankovni račun, vidjela je da su nestale stotine tisuća dolara.

– Znao je da se dvije stvari bojim više od ičega na svijetu: biti nevoljena i nemati sigurnost. Sve je to iskoristio protiv mene – kaže.

Nakon što joj je uzeo sve, Anne je shvatila da se nije bojala izgubiti to, već da se bojala da se neće moći s time nositi.

– Čini se da je moj strah bio uzaludan, jer sam uspjela.

24sata.hr