NENAD NE MOŽE DA PRONAĐE SUPRUGU: “NORMALAN SAM MOMAK, OBEZBJEDIT ĆU JOJ ŽIVOT IZ SNOVA”

Uncategorized

Nerijetko smo svjedoci mješovitih brakova, a jedan od “trendova” posljednjih godina je taj da momci žene djevojke iz Albanije.

Ne samo da ih žene, nego ih i kupuju kako bi sebi obezbijedili porodicu, a najčešći razlog za to, kako oni kažu, jeste “nestašica domaćica”.

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko iskustava, cijene i raznih detalja. Posebnu pažnju je privukla jedna grupa, gdje se oglasi svakodnevno pojavljuju.

Među oglasima je i onaj Nenada Mosića (40) iz Žagubice, u Srbiji, koji je odlučio da kupi ženu.

Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi uljepšati život. Čekam i nadam se – počinje Nenad.

Odluka nije bila laka, ali se budući mladoženja nada najboljem.

Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod bake i djeda, a ja sam ovdje sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cijena, ali sam spreman da platim. Vidio sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – kaže Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbjedit će joj život iz snova.

Domaćin sam čovjek, ona bi bila u kući da sprema i kuha, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženu i da će biti sve u redu.

Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cijena – vidjet ću – zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

crna hronika.info