Kako Ana Ivanović provodi trudničke dane? Sportski par uživa u svakom trenutku, tata ne skida osmeh sa lica

Zanimljivosti

Oni su u svojoj kući u Austriji i potpuno su posvećeni porodici

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger podelili su nedavno lepe vesti da očekuju treće dete, a sada nam stižu i informacije kako ovaj sportski par provodi trudničke dane nekada prve teniserke sveta.

Zna se da oni vode miran porodični život. Oni navodno uživaju u svojoj kući u Austriji, koju su kupili pre dve godine, odakle su i podelili vesti da je Ana trudna.

– Samo najuži krug porodice znao je da je Ana trudna i ta vest je sve obradovala jer znaju da su Ana i Švajni od početka želeli veliku porodicu. Ne kriju da bi dolazak ćerke bio pun pogodak pored dva sina, ali im je najvažnije da sve bude kako treba i da beba bude zdrava. S obzirom na to da je Ana u poodmakloj trudnoći sasvim je izvesno da znaju pol bebe, ali to nisu otkrili. Članovi porodice su takođe tajanstveni jer žele da sačuvaju njihovu privatnost, ali verovatno da i oni znaju pol bebe – navodi se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Navodi se i da je Ana bila trudna kad je poslednji put boravila u Srbiji.

– Ali se tada stomak nije mnogo poznavao pa su mogli tu vest da sakriju. Ona dobro podnosi trudnoću, opuštena je i dobro se oseća. Zato nije ni otkazala sve poslovne obaveze koje ima zbog privatnog biznisa koji je počela. Vreme provode u Austriji, u kući koju su opremili po svojoj želji. Tamo je čist vazduh, imaju organsku hranu koju ima nabavlja pomoćnica u kući i svi uživaju. Bastijan skija, sanka se sa decom dok Ana više šeta. Ipak nije sigurno da stane na skije u drugom stanju, strme su staze u tom delu skijališta.

I nekadašnji svetski šampion sa reprezentacijom Nemačke uživa u porodičnim danima.

– U pravom trenutku se penzionisao od profesionalnog sporta pa je bio uključen u odrastanje mališana. Potpuno uživa u svakom trenutku sa njima, ona i Ana imaju isti pogled na to kako treba da ih vaspitavaju pa su oko toga usklađeni. Ona puno čita o roditeljstvu i edukuje se jer joj je važno da dečaci izrastu u emotivno zdrave ljude. I ona i Bastijan su odrasli u porodičnoj atmosferi, sa puno ljubavi i zato žele da njihova deca imaju srećno detinjstvo. Rekli su im da stiže pojačanje i oni se neizmerno tome raduju. Ana će se verovatno poroditi u Nemačkoj ali to nije sigurno, možda to bude i Austrija. Svakako, plan je da čim beba malo osnaži odu u Španiju, gde imaju kuću na obali i tamo uživaju čitavo leto.

(Blic)