Bijeljinski policajci spasili ženu koja se pokušala objesiti produžnim kablom

Region

Ovaj slučaj je bijeljinskoj policiji prijavio njen stanodavac

Darko Spasojević i Slobodan Đurđić, bijeljinski policajci, spasili su danas u Bijeljini ženu koja se pokušala objesiti produžnim kablom u objektu u kojem živi kao podstanarka. Ovaj slučaj je bijeljinskoj policiji prijavio njen stanodavac.

– Danas smo imali poziv od građanina koji je rekao da ima stariju žensku osobu koja živi kao podstanar u njegovom pratećem objektu i da je posljednja dva dana nije vidio. Na telefon mu se ne javlja, a ne može da otključa vrata jer se po njegovoj pretpostavci ključ nalazi sa unutrašnje strane vrata – rečeno je za InfoBijeljina iz PU Bijeljina.

Kako su dodali, patrola je odmah upućena na datu adresu i po dolasku na lice mjesta bili su svjedoci kada je vlasnik razvalio vrata svog objekta.

– Međutim, prilikom nasilnog obijanja brave nisu mogli da otvore vrata jer je gospođa pokušala da izvrši samoubistvo vješanjem i vrata nisu tako lako mogla da se otvore. Vođa patrole je skinuo opasač i uspio nekako da se provuče i zatekao je u ležećem položaju gdje je oko vrata imala obmotan produžni kabl. Pokušala je da izvrši samoubistvo vješanjem o bravu, odnosno kvaku, od vrata – precizirali su iz PU Bijeljina.

Policajac je uspio da joj skine kabl i tim joj je spasio život.

– Pozvali su Hitnu pomoć koja je odmah došla na lice mjesta i ukazala potrebnu pomoć. Gospođa se sada nalazi na Urgentnom bloku bijeljinske bolnice gdje će biti zadržana na daljem liječenju – rekli su za InfoBijeljina iz policije.

avaz