Mihailo je u Italiji na lečenju, mama mu je bila donor, a sada smo mu potrebni mi

Region

Porodica je do sada lečenje finansirala sama i iscrpela sve resurse pa moli ljude dobre volje da im pomognu svojim donacijama kako bi Mihailo što pre otišao na lečenje

Mihailo je bio zdravo i srećno dete sve do početka ove godine kada je na zimskom raspustu postao malaksao, imao visoku temperaturu, upaljene limfne žlezde sa lošom krvnom slikom i dobio zastrašujuću dijagnozu – akutna limfoblastna leukemija.

Odmah je započeto lečenje u UDK Tiršova. Svaku hemioterapiju Mihailo je teško podnosio. Nakon drugog ciklusa dobio je sepsu kao i akutni pankreatitis gde se borio za život.

Konzilijum lekara odlučio je da je Mihailu hitno potrebna transplantacija matičnim ćelijama u inostranstvu.

Porodica je do sada lečenje finansirala sama i iscrpela sve resurse pa moli ljude dobre volje da im pomognu svojim donacijama kako bi Mihailo što pre otišao na lečenje.

Za Telegraf.rs Ivica Knežević otac malog Mihaila, otkriva kako se Mihailo sada oseća i koliko im novca fali za lečenje u Italiji.

“Mihailo se trenutno nalazi u Bolonji i tamo je odrđena transplantacija, mama mu je bila donor. Jedini problem koji sada imamo, jeste novac koji nam fali. Ukupno negde oko milion dinara, nadam se da će nam ljudi pomoći i da ćemo uspeti da platimo to i da se Mihailo vrati kući zdrav. Za sada, sve ide kako treba, uzeli su mu uzorke krvi, čekamo rezultate i nadamo se najboljem”, priča Mihailov otac.

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001421744-04

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Svi mu možemo pomoći slanjem 1322 na 3030.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001422107-79

IBAN:

RS35160600000142210779

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

telegraf.rs