Sa stomakom do zuba izgleda bolje nego ikad: Anđelka Prpić zasenila pojavom, mnogi joj zavide na vitkoj liniji FOTO

Showbizz

Anđelkina trudnoća nije uticala na glumicinu kilažu

Anđelka Prpić i njen izabranik Marko Žugić uskoro će dobiti dete, a glumica je u šestom mesecu trudnoće. Ona je veoma aktivna u tom blagoslovenom stanju, a njena fotografija sa stomakom privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama. Anđelkina trudnoća nije uticala na njenu kilažu, te je glumica dobila brojne komplimente na račun svog izgleda. Takođe je priznala da joj je psiholog mnogo pomogao u tome da živi život po svojim pravilima. Ona je rekla da je prvi put se obratila psihologu sa trideset godina i da joj je to mnogo pomoglo. Oglasio se i glumicin otac povodom svega:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Ivanov (@zoksigile82)

–Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja… Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: „Je li šta je bilo, šta je ovo…“, stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira.

Anđelka je rekla da je sada živi život koji je ona odabrala i da sada ide redovno kod psihologa. Takođe je istakla da je pronašla nekoga ko joj je zaista legao.

Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević