Par je htio jednu djevojčicu, a dobili su peterostruko iznenađenje

Uncategorized

Ovaj par je imao dva dječaka pa je htio jednu djevojčicu. Umjesto jedne bebe, završili su s peterostrukim iznenađenjem.

Joshua i Megan Hulen su se nadali proširiti svoju obitelj još i više. Imali su dva dječaka tako da su odlučili još jednom pokušati zatrudnjeti nadajući se da će dobiti i djevojčicu.

Sve je započelo kada je par odlučio pokušati dobiti još jednu bebu. Najprije su iskušali nekoliko tretmana za fertilnost, ali nakon nekih problema liječnik je morao otkazati tretman.

Megan je imala policistične jajnike zbog čega je rijetko ovulirala te se oslanjala na lijekove za plodnost kada je htjela začeti.

„Zatrudnjela sam i prije nego sam započela piti lijekove. Počela sam se osjećati čudno te sam mislila da nema šanse da sam trudna jer nikada ne ovuliram“, rekla je Megan.

Ne samo da je zatrudnjela, nego nije bila riječ o samo jednoj bebi.

Liječnici su čuli čak pet otkucaja srca
U 6. tjednu trudnoće su joj liječnici na pregledu rekli da ima jednu bebu. No, nakon tjedan dana su vidjeli čak pet otkucaja srca

„Bila sam šokirana. Liječnik se bojao da me je ozlijedio jer sam se tresla, ali sam rekla da se tresem jer su mi bili rekli da imam pet beba“, dodala je Megan.

Kasnije je plakala oko sat vremena. To nije bila jedina teška trudnoća za Megan.

Njezin mlađi sin rođen je s teškim poremećajem koji zahvaća udove te su nakon rođenja morali biti s njim tri mjeseca na intenzivnoj njezi.

„Bilo je vrlo teško“, rekla je.

No, ujedno je shvatila nešto vrlo važno: „Nisam mogla ništa kontrolirati, previše sam vremena provela brinući se. Tada sam počela slikati svoj trbuh iz tjedna u tjedan te sam slavila sva ta malena postignuća. To me je smirilo te sam mogla uživati u svakom trenutku“.

Pet beba u trbuhu je značilo da Megan nije mogla gotovo ništa raditi, a da se odmah ne umori. Nije mogla biti na nogama dulje od pola sata.

Kada je bila trudna 32 tjedna, otišla je u bolnicu na porod.

Rodila je carskim rezom.

„Nisam očekivala takav porod. Bila sam šokirana jer su sve bebe došle tako brzo, u samo 4 minute razmaka jedna od druge. Zapravo je trebalo duže da zaustave krvarenje i da me zašiju nego da izvade bebe“, podijelila je.

Do pola 3 u jutro, svih je pet beba rođeno: Allison, Madison, Emma, Adam i Chloe.

Megan je puštena kući nakon tri dana, a oporavak je tekao prilično dobro.

Bebe su morale ostati u bolnici još tri tjedna kako bi ojačale.

Kod kuće su stvari bile kaotične, blago rečeno.

„Suprug i ja smo bili budni 24 sata prvih nekoliko dana jer bi hranjenje beba trajalo do tri sata. Prerano rođene bebe trebaju više vremena za hranjenje, tako da bi već ponovno došao red na prvu bebu odmah nakon što bih petu uspjela nahraniti i podrignuti“, rekla je Megan.

Njihova dva sina su se dobro prilagodila na novu situaciju. Megan je podijelila: „Naš najstariji se jako dobro prilagodio. Bio je jako uzbuđen zbog svih beba od samoga početka te je jedini točno pogodio njihov spol“.

Ova je obitelj zaista dobila sve što je željela, plus dodatne četiri bebe.

„Jako smo sretni što imamo veliku obitelj. Veća je nego što smo očekivali, ali smo jako blagoslovljeni i sretni zbog toga“, zaključila je Megan.

saznajemo.info