NAJPOTRESNIJA PRIČA U SRBIJI: Poklanjamo Svoju Bebu, Jer Nemamo Čime Da Je Hranimo!

Region

”Nemamo novca ni da kupimo hljeb ni mlijeko. Iako je ovo nešto najteže i najgore što se može desiti roditeljima, mi smo prinuđeni to da uradimo. Bolje i da je ostavimo, nego da svaki dan umire od hladnoće i od gladi.”- rekao je očajni Dragan Nikolić koji mora da se odrekne svog djeteta, koje će mu supruga roditelji, jer žive u bijedi i neimaštini.

45- godišnji Dragan Nikolić i njegova supruga 32- godišnja Žana Međa, koji još uvijek nisu u vjenčani, žive u opštini Žitište, te zbog loše finansijske situacije iz koje ne mogu da pronađu izlaz, moraju da se odreknu svoje bebe čim se rodi

Kako su nam otkrili Žana je sada u devetom mjesecu trudnoće, te zbog toga što nemaju uslove da dijete preživi, odlučili su da dijete poklone nekoj porodici koja će se o bebi najbolje brinuti i podariti joj bolji i kvalitetniji život.

Ovaj par već ima dvoje djece: petogodišnjeg Dragana i četverogodišnju Draganu, koji roditeljima svaki dan govore kako su gladni , a roditelji s im nemoćni i ne mogu nikako da im pomognu. Otkrili su kako idu roviti po kontejnerima kak bi našli barem nešto za pojesti. Ovo je za njih najgora moguća opcija, ali nemaju drugo rješenje.

Žana je otkrila kako je na deponiji smeća našla dušek na kojem spavaju, a da četiri godine nemaju grijanje, struju ni vodu.

glasregije.com