Tamara Milutinović zabola nož u leđa koleginici PRED SVADBU

Showbizz

Odnos Tamare Milutinović i Edite Aradinović se pogoršao

Kako SCANDAL! saznaje, pevačica Tamara Milutinović udaje se u junu za fudbalera Darka Jevtića!

Naime, ona je zakazala svadbu, a ako se do tada nešto ne promeni, Tamarina dobra drugarica i koleginica Edita neće biti gost na veselju!

Inače, kako smo još saznali, Tamara je zakazala raskošnu svadbu, a još uvek se pregovara sa nekoliko prostora, pa će uskoro i to biti utanačeno!

– Tamara i Darko su se verili kada je pevačica rešila da momku priredi žurku iznenađenja za njegov rođendan u Beogradu, gde mu je čak dovela i igračice. Međutim, umesto da on bude iznenađen, on je iznandio nju – započinje naš izvor i dodaje:

– Fudbaler je tada odlučio da je zaprosi. Tačnije, kada je stigla njegova rođendanska torta, izvadio je kutijicu i zaprosio je, a ona je odmah pristala da se uda. Ubrzo posle toga dogovorili su se da zakažu svadbu za jun. Prostor još biraju jer je velika navala i mnogi se venčavaju. Svakako, građansko venčanje će se održati nekog radnog dana kako bi kod Tamare došle i kolege, jedino što je sve iznenadilo jeste činjenica da Edita neće biti na svadbi. Tamara je zvala Kaću Grujić i Andreanu Čekić čak i na rođendan svog dečka, ali Edite nije bilo tu. OK, svi su prvo pomislili da ona ne može da dođe jer ima obaveza, ali kako nije ni čestitala Tamari, jasno je da njih dve više nisu u dobrim odnosima. Zbog toga sada svi spekulišu šta nije u redu između njih dve – objasnio je naš izvor.

Podsetimo, Edita i Tamara su išle zajedno u školu. Zajedno su se i takmičile, a svi dobro pamte i njihova zajednička putovanja. Čak su bile optužene da su zajedno putovale kod nekih fudbalera u Holandiju.

Ipak, najpoznatije je njihovo putovanje u Dubai
kada su uhapšene u avionu. Toliko su se družile da su imale svako malo i zajedničke fotke na mrežama, ali razlog još nije poznat, a njih dve se i dalje prate na Instagramu.

Inače, Tamara i Darko su se upoznali preko društvenih mreža.

– Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana – rekla je pevačica.

SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ