‘Shvatila sam da imam već 32 godine, a nikad dosad se nisam poljubila niti izašla na spoj

Zanimljivosti

Shvatila je da više nije pupoljak svibanjski, već žena u punom cvatu kojoj će latice uskoro početi padati, a ona i dalje čeka scenarij kao u romantičnim komedijama

Allora Campbell (32), marketinška stručnjakinja iz SAD-a, godinama je čekala da je ‘gospodin savršeni’ obori s nogu, no neki su je upozoravali da bi se mogla načekati te da bio joj bilo mudrije ‘preuzeti stvar u svoje ruke’. Polako je i ona toga postala svjesna pa je odlučila otići na nekoliko spojeva.

Tvrdi da se nedavno prvi put poljubila i da je to bilo slatko iskustvo.

Kad je napunila 32 godine shvatila je da više nije pupoljak svibanjski, već žena u punom cvatu kojoj će latice uskoro početi padati, a ona i dalje čeka scenarij kao u romantičnim komedijama.

Jednog sam dana shvatila da imam već 32 godine, a nikad se nisam poljubila ni izašla na spoj. Pomislila sam kako moj pristup romantici očito ne funkcionira. Nekako sam oduvijek vjerovala da će me muškarci proganjati, ali to se nije dogodilo – prisjetila se sjetno.

Nakon odluke o promjeni strategije, bila je na četiri spoja.

– Prije sam nekako vjerovala da su žene te koje trebaju biti ‘ulovljene’ od strane muškarca ili dođe do nekog fatalnog susreta i dogodi se ljubav. Mislila sam prije da sa mnom nešto nije u redu jer mi se to nikad nije dogodilo – nastavila je.

Priznaje da je u ranim 20-im godinama života izgubila vjeru u ljubav nakon što se zaljubila u nekoga, a takvi osjećaji nisu bili obostrani.

Nakon tog iskustva sam, umjesto da stvar uzmem u svoje ruke, energiju preusmjerila u svoju karijeru i putovanja. Naravno, ponekad bih zapitala samu sebe: ‘Jesi li dovoljno dobra za ljubav?’ Znala sam preuzeti aplikaciju za spojeve jednom godišnje, ali nakon loših iskustava u komunikaciji, izbrisala bi ih bez pokušaja izlaska s nekim – prisjetila se.

– U periodu između Božića i Nove godine grlila sam svog psa i mislila: ‘Ako ništa ne poduzmeš, ništa se neće promijeniti’. Iako sam voljela svoj život, željela sam pokušati izlaziti. Provela sam toliko godina brinući se što će ljudi misliti o meni. Sabotirala sam samu sebe. Napokon sam opet skinula aplikaciju za spojeve i odlučila ozbiljno pokušati – dodala je.

– Cilj mi je bio samo izlaziti na spojeve i osjećati se dovoljno ugodno u svemu tome, bez velikih očekivanja – rekla je i otkrila da je naišla na nekog zanimljivog i već su se nekoliko puta vidjeli.

Rekla mu je da se nije poljubila ni išla na spojeve, a njemu to nije predstavljalo problem. Nije mislio da je čudakinja.

– Stvarno je pokazao poštovanje. S njim sam se prvi put poljubila i bilo je divno – kazala je, a prenosi The Sun.

24sata.hr