Očuh i majka žive raskošno, dok se ona muči da prehrani decu: Vanbračna ćerka Zorice Brunclik progovorila o njihovom odnosu

Showbizz

Vanbračna ćerka Zorice Brunclik nasledila talenat za muziku

Marija, vanbračna ćerka pevačice Zorice Brunclik, živi vrlo skromno u Obrenovcu sa suprugom. Prema njenom priznanju, majka i očuh iz Priboja još uvek nisu došli da posete njen novi dom, niti su pružili finansijsku ili moralnu pomoć. Iako je Marija talentovana pevačica, ona ne traži pomoć od svoje majke, već zarađuje I izdržava porodicu od honorara gde na raznim zabavama peva, te joj taj posao omogućava sasvim lep život. Ona ipak ističe da bi joj majka i očuh zasigurno pomogli da se afirmiše na estradi, ali čekaju da se Marija sama obrati za pomoć.

Kako saznajemo, Marija je vanbračna ćerka Zorice Brunclik i bivšeg fudbalera Ahmeda Ćelovića iz Priboja, čije je ljubavno poglavlje započeto još 1977. godine. Tada je Zorica, izgleda, pevala svoje pesme posvećene baš Ahmedu. Danas, vabračna ćerka Zorice Brunclik nastavlja da se usavršava kroz pevanje i želi da se afirmiše putem festivala, nadajući se da će njen iskreni napor biti nagrađen.

 Ekskluziv

SLIKE: Printscreen, Youtube, Ivan Vučićević