Turski reprezentativac i njegov sin pronađeni mrtvi, a trudna supruga još je pod ruševinama

Svijet

Cemal je igrao za Hatay Metropolitan, a upravo je istoimena pokrajina žestoko nastradala te su nogometaši Hatayspora odustali od nastavka natjecanja u turskoj ligi zbog velikih gubitaka

Tjedan dana nakon razornih potresa koji su pogodili Tursku i Siriju broj mrtvih i dalje raste. Faza spašavanja pri samom je kraju jer je za unesrećene pod ruševinama vremena sve manje. Ispod ruševina su i dalje tijela mnogih poginulih, a u gradu Kahramanmaraşu su pronađena tijela turskog rukometnog reprezentativca Cemala Kütahye (32) i njegovog sina Cinara.

– Želimo da se Bog smiluje na Cemala Kütahyu i njegovog sina Cinara. Uvijek ćemo čuvati sjećanja na njih. Naše najdublje saučešće njihovim bližnjima i čitavoj rukometnoj javnosti – napisali su iz Turskog rukometnog saveza.

Cemal je igrao za Hatay Metropolitan, a upravo je istoimena pokrajina žestoko nastradala te su nogometaši Hatayspora odustali od nastavka natjecanja u turskoj ligi zbog velikih gubitaka. Broj žrtava u Turskoj i Siriji premašio je 36.000, a nekoliko desetaka tisuća ljudi nalazi se po bolnicama.

24sata