Poznato zašto Soraja krije oca svog deteta: „Mnogo su lep par, samo je on oženjen“ – Otkriveno njegovo poreklo, zna se i čime se bavi

Region

Starleta Soraja Vučelić nedavno se porodila u jednoj bolnici u Švajcarskoj i na svet donela sina kojem je dala ime Kan. Ubrzo nakon njenog oglašavanja, mediji su pisali o partneru s kojim je dobila dete, a sada je neimenovani izvor blizak starleti otkrio da je u pitanju oženjeni Rus.

„Soraja i njen dečko su odlučili da se porodi u Cirihu kako bi im dete imalo švajcarsko državljanstvo, ali se neće tu dugo zadržavati. Uskoro se sele u Moskvu, gde inače živi njen izabranik“, ispričao je izvor Informera i otkrio zašto Soraja krije partnera.

„Bez obzira na to što je Sorajin partner oženjen, njih dvoje su u dugoj vezi. Četrdesetogodišnji biznismen je već neko vreme u lošem braku, ne voli suprugu, ali se još nije razveo. Soraji je u početku to smetalo, pa su se svađali, raskidali, mirili i tako ukrug. Veza im je bila katastrofalna dok ona nije uvidela da je Rus zaista voli i da nema ništa sa svojom ženom, osim što su na papiru zajedno“, otkrio je gore pomenuti izvor.

Isti izvor dodaje da su Soraja i njen partner planirali da imaju dete:

„Radili su na tome da Soraja zatrudni. Mnogo se vole, tako da je Kan plod njihove ljubavi. Kad god su rastavljeni zbog poslovnih putovanja njenog partnera, koji ima biznise u Belgiji, Holandiji i drugim evropskim gradovima, njih dvoje su po ceo dan na video-pozivu. Rus je toliko voli da je za nju spreman sve da učini. Ako ona poželi torbu koja ima da se kupi samo u Americi, odmah organizuje sve da je Soraja dobije. Jedino što zbog nje još nije naučio srpski, pa komuniciraju na ruskom i engleskom. Ali naučiće i to, siguran sam. I nije samo on odlepio za njom nego i ona za njim. A kako i ne bi kad je on baš dobar frajer. Baš su lep par i mnogo su srećni, pogotovo sada, kada su postali roditelji“, ispričao je izvor blizak Soraji Vučelić.

: informer.rs